Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Elvis» μιλούν στην «Ελένη» (Βίντεο)

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συνάντησε τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Elvis», Όστιν Μπάτλερ και Ολίβια ΝτεΤζόντζι.

«Ήταν μια μακρά διαδικασία. Το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να στείλω στον Μπαζ μια ηχογράφηση με εμένα να τραγουδώ το “Unchained Melody” και έτσι “τράβηξα” την προσοχή του» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Ταξίδεψα στη Νέα Υόρκη για να τον συναντήσω. Μιλούσα πολύ για τη ζωή, τον Έλβις και τον έρωτα. Κάθε μέρα δοκιμάζαμε καινούρια πράγματα και εξερευνούσαμε διάφορα για να βρούμε τη σωστή μέθοδο» τόνισε ο Μπάτλερ.

«Δουλέψαμε μαζί τόσο πολύ, που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι σε εκείνο το σημείο της ζωής μου δεν θα υποδυόμουν τον συγκεκριμένο ρόλο» σημείωσε και πρόσθεσε: «Είχα δώσει τα πάντα για πέντε μήνες. Την ημέρα του πρώτου δοκιμαστικού, ο Μπαζ άλλαξε τα πάντα. Άλλαξε τις σκηνές που θα κάναμε, άλλαξε τα τραγούδια που υποτίθεται ότι θα τραγουδούσα, με έβαλε να κάνω εντελώς διαφορετικά πράγματα».

«Ένιωσα ότι κάποιος μου είχε δέσει τα χέρια πίσω από την πλάτη και πίστευα ότι δεν θα έπαιρνα τελικά τον ρόλο, επειδή όλα όσα είχα προετοιμάσει για εκείνη την ημέρα πήγαν στράφι» συμπλήρωσε μιλώντας στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Από την πλευρά της η Ολίβια ΝτεΤζόντζι υπογράμμισε ότι «ένα από τα πράγματα που συνειδητοποίησα νωρίς ήταν ότι εγώ δεν είμαι η Πρισίλα, αλλά η Ολίβια.

«Καταλαβαίνω ότι αυτό ακούγεται προφανές, αλλά όταν έχεις έναν τέτοιο ρόλο, σκέφτεσαι ότι εγώ θα γίνω αυτό το άτομο» τόνισε και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να καταφέρεις να ερμηνεύσεις κάποιον μέσα από τον ίδιο σου τον εαυτό».

«Εκ των υστέρων, είμαι τόσο ευγνώμων που δεν γνώρισα την Πρισίλα πριν την υποδυθώ στην ταινία, γιατί θεωρώ ότι θα είχα πανικοβληθεί λίγο» κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου