Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

MasterChef – Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Οι πρώτες δηλώσεις του μεγάλου νικητή – «Πολλές φορές είπα ότι θα φύγω»

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του MasterChef 6 και κατέκτησε τόσο τον τίτλο όσο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής του MasterChef παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου μίλησε για τα συναισθήματά του, την δεύτερη φιναλίστ Καλλιόπη Μπεζαντέ και την εμπειρία του στο σπίτι.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι έχω κερδίσει, θέλω λίγο τον χρόνο μου για να το καταλάβω. Νιώθω τέλεια, υπέροχα, έζησα όλο το παιχνίδι. Ήταν φανταστική εμπειρία. Ολοκληρώθηκε στο 100%, πήρα και το έπαθλο, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Μπήκα μέσα στο παιχνίδι και… χάος. Ήμουν αγχωμένος με τις κάμερες. Βρήκα τα βήματα μου μετά τους 15. Κατάλαβα μετά πως πρέπει να πάει…» ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

«Η Καλλιόπη είναι μαχήτρια, το πάλεψε και το ήθελε πάρα πολύ, ο αγαπάει και φαίνεται. Χωρίς πλάκα είναι terminator. Στις αντιγραφές το κεφάλι της λειτουργεί άψογα, εγώ είμαι περισσότερο free style. Με το που κατάλαβα ότι κέρδισα ενθουσιάστηκα!» συμπλήρωσε ο Έλληνας MasterChef.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου