Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Εκτάκτως την Παρασκευή στα Παραπολιτικά: Η Ελλάδα στο κέντρο των γεωπολιτικών εξελίξεων – Χώρα κόμβος

Εκτάκτως την Παρασκευή 10 Ιουνίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ
Χώρα – κόμβος

• Πώς επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων αλλάζουν το προφίλ της και αναβαθμίζουν τον ρόλο της στην ευρύτερη περιοχή
• Ο στρατηγικός αντίκτυπος των διεθνών επενδυτικών κινήσεων επί ελληνικού εδάφους
• Πώς έλκονται κεφάλαια από τον Περσικό έως τις ΗΠΑ και από την Ευρώπη έως την Ασία
• Οι ξένες άμεσες τοποθετήσεις σε ένα τρίμηνο πλησίασαν τα 2,5 δισ. ευρώ

Πώς απαντά η Αθήνα στις τουρκικές προκλήσεις
Σκηνικό πολέμου στήνει η Αγκυρα
• Γιατί είναι κρίσιμη η Σύνοδος της Θεσσαλονίκης
• Τι θα πουν Μητσοτάκης – Σολτς
• Τα παιχνίδια της Ρωσίας και της Τουρκίας με το σιτάρι

Διαβάστε στο Secret

Το κλίμα που επιβάλλει τις πρόωρες εκλογές

Καθυστερεί η ετυμηγορία για Μίμη Παπαγγελόπουλο και Σία

Ο ερωτικός μετανάστης Παπαμιμίκος που θέλει να γίνει δήμαρχος

Σχεδιασμοί
Δύο υπουργεία με τη νεολαία στο επίκεντρο

Τάκης Θεοδωρικάκος, υπ. Προστασίας του Πολίτη
«Οποιος δοκιμάσει απειλή στον Εβρο θα ηττηθεί κατά κράτος»

Στρατηγικές
Σχέδιο αντι-ΣΥΡΙΖΑ επεξεργάζεται ο Ανδρουλάκης

Κυρ. Πιερρακάκης
Πώς η Ελλάδα έγινε case study έως και τις ΗΠΑ

Χρυσή Αυγή
Ποιοι «μικροί» αποφυλακίζονται

Από Γαλλία
Το κρυφό όπλο στον «πόλεμο» κατά των πυρκαγιών

Ο νέος πρόεδρος της οργάνωσης, Ορφέας Γεωργίου, μιλάει στα «Π»
«Ονειρεύομαι την ΟΝΝΕΔ στην Ελλάδα του 2030»

508_parapolitika
secret__42_

 

ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Παρασκευή 10 Ιουνίου τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με τρεις μεγάλες προσφορές

Το θρυλικό «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ» του Δημοτικού, κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν με τα Παραπολιτικά
Τα Παραπολιτικά σάς προσφέρουν το μακροβιότερο και πιο αγαπημένο σχολικό βιβλίο, το θρυλικό «Ανθολόγιο για τα παιδιά του Δημοτικού», που μεγάλωσε γενιές Ελλήνων, και σας προσκαλούν να ταξιδέψετε μαζί του σε μια εποχή αθωότητας και νοσταλγίας! Με ποιήματα και κείμενα από τους σημαντικότερους Ελληνες λογοτέχνες και ακαδημαïκους, έρχεται ξανά κοντά μας, για να μας θυμίσει στιγμές της παιδικής ηλικίας, αλλά και για να προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του στα νέα παιδιά που το βλέπουν για πρώτη φορά. Το γνωστό σχολικό βιβλίο υπήρξε σταθμός στην ελληνική εκπαίδευση αφού σηματοδότησε μια σημαντική αλλαγή ως προς την αντίληψη για τη «χρήση» των λογοτεχνικών κειμένων στην εκπαίδευση. Μέσα από αυτά η λογοτεχνία εισάγεται στο δημοτικό σχολείο με νέα κριτήρια, και ζητούμενο ήταν πια να δημιουργηθούν μικροί αναγνώστες, που θα αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το βιβλίο και το διάβασμα.

Στο «Ανθολόγιο για τα παιδιά του Δημοτικού» συνυπάρχουν δημιουργικά δημοτικά ποιήματα και λαϊκά παραμύθια με αποσπάσματα από αναγνωστικά των εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων του Ελευθερίου Βενιζέλου, με κείμενα που είχαν δημοσιευτεί στο θρυλικό περιοδικό Η διάπλασις των παίδων και αποσπάσματα έργων της νεοελληνικής λογοτεχνίας από τον Διονύσιο Σολωμό και τον Γεώργιο Δροσίνη, τον Ιωάννη Πολέμη και τον Ζαχαρία Παπαντωνίου, μέχρι τον Βασίλη Ρώτα, τη Ρένα Καρθαίου και τον Γιάννη Ρίτσο, τη Ζωρζ Σαρρή και τη Λότη Πέτροβιτς – Ανδρουτσοπούλου. Η ανάθεση της εικονογράφησης του Ανθολογίου σε σημαντικούς εικαστικούς καλλιτέχνες, οι οποίοι κοσμούν τα βιβλία κυρίως με πρωτογράμματα, διακοσμητικές «ταινίες» και μοτίβα, αποδεικνύει τη σημασία που αποδίδεται όχι μόνο στο περιεχόμενο μα και στη μορφή του βιβλίου το οποίο απευθύνεται σε παιδιά. Στόχος ήταν να δημιουργηθούν μικροί αναγνώστες, που να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το βιβλίο και το διάβασμα και έτσι να αναπτύξουν τη σκέψη και να καλλιεργήσουν τον γραπτό και προφορικό λόγο τους.

Μαζί,

Ενα κουπόνι αξίας 70€ για τις παιδικές κατασκηνώσεις The RANCH – 15 ημέρες με 450€ (αντί για 520€)

Ζήστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι σε έναν τόπο θρυλικό! Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων. Σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το The RANCH σας προσφέρει με ασφάλεια στιγμές δράσης, άθλησης, ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και παιχνιδιού σε ένα χώρο που «δένει» αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες οικολογικές μας εγκαταστάσεις άθλησης & διαμονής

Και ένα κουπόνι με 50% έκπτωση στο εισιτήριό σας για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του υπερσύγχρονου υδάτινου πάρκου Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!

Το καλοκαίρι έφτασε!!! Είστε έτοιμοι για απίθανα παιχνίδια μέσα στο νερό;

Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν όλο το καλοκαίρι ατελείωτες βουτιές στο πιο σύγχρονο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας! Βρείτε το κουπόνι μέσα στην εφημερίδα που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 10/06 και αποκτήστε 50% έκπτωση στο εισιτήριό σας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του Splash Water Park, που βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου. Ένας ιδανικός προορισμός για απόδραση μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα! Το κουπόνι ισχύει για έως 4 άτομα.

Το Splash WaterPark Isthmos είναι ένας πλήρως ανακαινισμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30.000 τ.μ. Το μοναδικό αυτό υδάτινο πάρκο που βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, νεροτσουλήθρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για κατάβαση με μικρή ή μεγάλη ταχύτητα, με ή χωρίς σαμπρέλα (tube) που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, πισίνες διαφόρων μεγεθών για μικρούς κ μεγάλους, τεχνητό ποτάμι για relax με νερό που ανανεώνεται και φιλτράρεται καθημερινά. Εστιατόριο, Μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ, παγωμένα αναψυκτικά, λαχταριστά γλυκά και παγωτά είναι στην διάθεση σας για να σας χαρίσουν μια απολαυστική ημέρα. Ξαπλώστρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκίαση, αποδυτήρια, ντους και δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμα για την μέγιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σημαντική προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ακολουθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας. Μερικά από τα μέτρα που έχουμε πάρει είναι η απολύμανση στις ξαπλώστρες και όλα τα έπιπλα κήπου, η διατήρηση ειδικού συστήματος απολύμανσης στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες και συνεχείς μετρήσεις του χλωρίου σε όλες τις πισίνες ανά τέσσερις ώρες. Γιατρός βρίσκεται στο χώρο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ειδική ναυαγοσωστική ομάδα είναι σε ετοιμότητα για την ομαλή λειτουργία του πάρκου και την προστασία των επισκεπτών. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και αφεθείτε στην μαγεία της ταχύτητας ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σας στα ύψη.
Τηλ. Επικ. : 27410 71000, 6970389999

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00