Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

MasterChef: Προσωρινές επιστροφές στο παιχνίδι – Η ομάδα και οι παίκτες που κέρδισαν 5.000 ευρώ – Στις 15 Ιουνίου ο μεγάλος τελικός

Οι δυο φιναλίστ είναι στην τελική ευθεία
Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού του MasterChef 2022 συνεχίζονται! Η τελευταία ομαδική δοκιμασία έφερε εκπλήξεις με τέσσερις βοηθούς στο πλευρό των δύο φιναλίστ.

Συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος, ο Νικήτας, η Ελπίδα, και ο Γιάννος επέστρεψαν στον διαγωνισμό μαγειρικής διεκδικώντας ως βοηθοί της ομάδας που θα κέρδιζε έπαθλο 5.000 ευρώ ο καθένας.

Ο Πάνος είχε βοηθούς την Ελπίδα και τον Γιάννο, ενώ η Καλλιόπη τον Νικήτα και τον Χριστόφορο. Οι δύο φιναλίστ έπρεπε μέσα σε 135 λεπτά να δημιουργήσουν μενού τριών σταδίων, δηλαδή ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό, με τον Πάνο να φέρει εις πέρας την αποστολή της με βαθμολογία οκτώ στα δέκα και τους βοηθούς του Γιάννο και Ελπίδα να φεύγουν πλουσιότεροι κατά 5.000 ευρώ.

Η Καλλιόπη βγήκε δεύτερη, με επτά στα δέκα. Οι τρεις κριτές υπενθύμισαν πως αυτή η βαθμολογία θα προστεθεί και στις δοκιμασίες που έχουν πτοηγηθεί για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη 15 Ιουνίου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου