Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μελαχρινή και 24 χρόνια μικρότερη: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Γιάννη Καπετάνιου (Φωτό)

Η θαυμάστρια που έγινε σύντροφος ζωής

Ο Γιάννης Καπετάνιος είναι από τους ηθοποιούς που έχουν γίνει ευρέως γνωστοί στο κοινό από τη συμμετοχή του στο πλάι του Μάρκου Σεφερλή.

Ο Γιάννης Καπετάνιος είναι ένας αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό το οποίο και τον κατατάσσει στην κατηγορία των κωμικών ηθοποιών και όχι άδικα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ξεκαρδιστεί από τα γέλια παρακολουθώντας σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστεί. Αξέχαστος ο ρόλος και η ερμηνεία του στην εμβληματική κωμική σειρά του Ant1 «Της Ελλάδος τα παιδιά», όπου συμπρωταγωνιστούσε με τους Γιάννη Μπέζο, Χρυσούλα Διαβάτη, Ρένια Λουιζίδου, Νικόλα Αλέξιο, Γιάννη Σαββιδάκη, τον αείμνηστο Κώστα Ευριπιώτη και πολλούς άλλους συντελεστές.

Η θαυμάστρια που έγινε σύντροφος ζωής

Ο Γιάννης Καπετάνιος είναι σε σχέση με την κατά 24 χρόνια μικρότερή του Βασιλική. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο καμαρίνι του θεάτρου.

Μία εβδομάδα πριν τελειώσουν τις παραστάσεις πήγε να τον δει στο θέατρο. Εκεί μίλησαν για λίγο. Στη συνέχεια ο θίασος έφυγε για περιοδεία αρχικά στη Θεσσαλονίκη και έπειτα στην Κύπρο.

Μόλις ο Γιάννης Καπετάνιος επέστρεψε, βγήκαν μίλησαν και ταίριαξαν!

 

«Την γνώρισα στο θέατρο που είχε έρθει να με δει. Ήρθε στο καμαρίνι, μετά ξαναήρθε μια άλλη φορά. Στη συνέχεια έψαξα και βρήκα ποια είναι και την επισκέφτηκα εκεί που δουλεύει και της πρότεινα να βγούμε και δέσαμε. Είμαστε μαζί από το 2015» έχει δηλώσει ο ηθοποιός για την σύντροφό του Βασιλική.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου