Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Survivor – Ο Γιώργος Λιανός άφησε άναυδους του παίκτες με την ανακοίνωση που έκανε

Λιανός

Νέα δεδομένα για τις ομάδες στο Survivor

Το Survivor έχει αποδείξει αρκετές φορές πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Στην ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός, όλοι τα έχασαν.

Διαλύονται οι ομάδες στο Survivor

«Πριν περάσουμε στον αγώνα για το έπαθλο, έχω να κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Το Survivor μετά από 5,5 μήνες, έχει τις ανατροπές του και τις εκπλήξεις του και δεν θα μπορούσε να λείπει άλλη μια ανατροπή σήμερα. Η κόκκινη κι η μπλε ομάδα παύουν να υφίστανται από αυτή τη στιγμή. Αμέσως τώρα κι οι 9 παίκτες περνούν σε αγώνες κατάταξης.

Ο καθένας μόνος του

Θα τρέξετε στο στίβο μάχης ο καθένας μόνος του, θα χρονομετρηθείτε κι οι δύο παίκτες, οι οποίοι θα έχουν τους καλύτερους χρόνους, θα χριστούν αρχηγοί των δύο νέων ομάδων για αυτήν την εβδομάδα. Θα επιλέξουν εναλλάξ παίκτες, διαμορφώνοντας τις δύο νέες ομάδες για αυτήν την εβδομάδα.

Πρώτος θα επιλέξει ο παίκτης που θα έχει τον καλύτερο χρόνο κι οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν για όλη την εβδομάδα τα έπαθλα και την ασυλία. Στην αρχή της επόμενης εβδομάδας οι αγώνες κατάταξης θα επαναληφθούν» είπε ο Γιώργος Λιανός στο Survivor, ολοκληρώνοντας την παρουσίαση των νέων δεδομένων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00