Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Γιώργος Μαργαρίτης στο MEGA για την παρουσίαση της βιογραφίας του! (Βίντεο)

Καλεσμένος της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρέθηκε σήμερα ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος μίλησε για τη βιογραφία του με τίτλο «Γιώργος Μαργαρίτης, ο λαϊκός τραγουδιστής», που έχει γράψει ο Κώστας Μπαλαχούτης, και την παρουσίαση που θα γίνει τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

«Τη Δευτέρα το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου. Εγώ ήμουν ο πιο μικρός της παρέας τότε. Έχει πολλές φωτογραφίες με πολλούς μεγάλους τραγουδιστές», περιέγραψε ο σπουδαίος τραγουδιστής.

Ο ίδιος μοιράστηκε και ιστορίες από το ξεκίνημά του στο λαϊκό τραγούδι.

Αναφερόμενος στο Κορωπί, την περιοχή της «δικής μας» Ανθής Βούλγαρη, ο Γιώργος Μαργαρίτης θυμήθηκε το ξεκίνημά του στην Αθήνα.

«Κοιμήθηκα στην εκκλησία στην Ανάληψη στο Κορωπί. Κοιμόταν πολύς κόσμος εκεί, έψαχναν για δουλειές. Ξαφνικά πέρασε ένα γεροντάκι και με είδε και με πήρε σε ένα περιβόλι. Έτσι ξεκίνησα στην Αθήνα. Έκανα διάφορες δουλειές, σε οικοδομές και αλλού. Μετά, στα 13 μου γνώρισα το μεγάλο Τσιτσάνη», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μιλώντας για την παρουσίαση του βιβλίου, ο Γιώργος Μαργαρίτης είπε ότι «Τη Δευτέρα στις 19.30 θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά η παρουσίαση. Μόλις τελειώσει η παρουσίαση έχουμε μια ορχήστρα και θα πούμε πέντε τραγουδάκια παρέα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου