Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Το γεγονός»: Η πρωταγωνίστρια και η σκηνοθέτιδα της ταινίας μιλούν στο Θ. Κουτσογιαννόπουλο (Βίντεο)

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συνάντησε την πρωταγωνίστρια της ταινίας «Το γεγονός» Αναμαρία Βαρτολομέι και τη σκηνοθέτιδα Όντρε Ντιγουάν.

«Νομίζω ότι στη νεολαία επικρατούσε ο φόβος και πιστεύω ότι αυτό προσπαθήσαμε να δείξουμε στην ταινία» σημείωσε η Βαρτολομέι.

«Βλέπεις ότι οι φίλες της την αφήνουν να πάει μόνη, γιατί φοβούνται ότι θα πάνε φυλακή και θα χάσουν την ελευθερία τους. Το ίδιο και οι γιατροί» υπογράμμισε η πρωταγωνίστρια της ταινίας, τονίζοντας ότι «δεν μπορούν να καταλάβουν τι θέλει εκείνη. Κατανοούν την επιθυμία της, αλλά δεν έχουν αρκετό ηρωισμό για να πάνε μαζί της και να την ακολουθήσουν σε αυτό το δρόμο».

«Ανακάλυψα το βιβλίο μόλις είχα κάνει μια έκτρωση. Ήθελα να διαβάσω για το θέμα, μια φίλη μου μου συνέστησε “Το γεγονός”. Εξεπλάγην, γιατί είχα διαβάσει πολλά βιβλία της Ανί Ερνό, αλλά δεν ήξερα το συγκεκριμένο» ανέφερε η σκηνοθέτιδα Οντρέ Ντιγουάν.

«Σοκαρίστηκα όταν συνειδητοποίησα πως ήξερα ελάχιστα για τις παράνομες εκτρώσεις. Δεν μπορούσα καν να φανταστώ ότι γίνονταν έτσι» τόνισε και πρόσθεσε: «Συνειδητοποίησα ότι δεν διδασκόμαστε πως ήταν για τις γυναίκες. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις εκτρώσεις, αλλά και στην επιθυμία, το σεξ».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου