Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι προτάσεις που δέχεται για τηλεοπτικά προγράμματα

Οι προτάσεις είναι πολλές και δεν αποκλείεται να τη δούμε σύντομα σε κάποιο κανάλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της και εμφανίζεται πιο λαμπερή και σίγουρη από ποτέ. Μέσα από το Instagram της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μοιράζει αισιοδοξία σε όσους την ακολουθούν.

Η εκπομπή της στο pod.gr σημειώνει μεγάλη επιτυχία κι εκείνη δεν σταματά να ονειρεύεται.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχεται συνεχώς προτάσεις να συμμετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα και μάλιστα για διάφορους ρόλους.

Σύμφωνα με το “Πρωινό” «η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις σε διάφορους ρόλους που θα ήθελαν να την δουν οι τηλεοπτικοί παραγωγοί που την έχουν προσεγγίσει. Και για κριτική επιτροπή και να αποτελέσει μέρος μιας παρέας, μια ψυχαγωγική εκπομπή. Εκείνη το σκέφτεται θετικά όλο αυτό, αλλά η ίδια θα ήθελε να κάνει μια εκπομπή στην οποία να αφηγείται ιστορίες, να συναντά ανθρώπους και μέσα από αυτούς να περνά μηνύματα».

Οι προτάσεις από τον Νίκο Κοκλώνη

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε πιο συγκεκριμένα, λέγοντας: «Από την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, της έχουν γίνει τουλάχιστον δύο προτάσεις. Η μία είναι για να συμμετάσχει σε βραδινό πρόγραμμα και η άλλη είναι για να συμμετάσχει σε καθημερινή εκπομπή, έχοντας τη δική της ρουμπρίκα».

Ποζάρει στο Instagram σαν μοντέλο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι όπως φαίνεται, οι followers της λάτρεψαν για ακόμη μία φορά. Δίχως τη μάσκα της, με ένα ζεστό μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις, πόζαρε διαφημίζοντας τα ρούχα που φορούσε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Δείτε τις φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου από το Instagram:


Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου