Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μπάκος – Καϋµενάκης: Πάγωσαν τις επαφές για Media – Εξαφανίστηκαν από τις διαπραγματεύσεις για Open, Action24 και Kontra

Σε αυτήν τη φάση φαίνεται ότι οι αποκαλούμενοι και ως πετρελαιάδες του Αστέρα Τρίπολης αποφάσισαν να τηρήσουν στάση αναμονής

Μπορεί το δίδυμο που συνθέτουν οι Μπάκος και Καϋμενάκης να είχε βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε ό,τι αφορά την πιθανή αλλαγή σκυτάλης στο ιδιοκτησιακό καθεστώς τόσο του Open του Ιβάν Σαββίδη όσο και των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών Action 24 και Kontra (ιδιοκτησίας Παναγιωτάκη και Κουρή αντίστοιχα), ωστόσο σε αυτήν τη φάση φαίνεται ότι οι αποκαλούμενοι και ως… πετρελαιάδες του Αστέρα Τρίπολης αποφάσισαν να τηρήσουν στάση αναμονής.

Όπως λένε οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις, οι ιδιοκτήτες της ομάδας της Πελοποννήσου, που, ως γνωστόν, ενεπλάκησαν και στον τομέα των κατασκευών και πριν από λίγο καιρό το μετοχικό τους κεφάλαιο στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ εξαγοράστηκε από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, έχουν παγώσει το τελευταίο διάστημα τις συζητήσεις για την πιθανότητα ενασχόλησής τους με το τηλεοπτικό τοπίο.

«Είναι εξαφανισμένοι», λένε χαρακτηριστικά οι εν λόγω κύκλοι, αναφερόμενοι στην ανυπαρξία εξελίξεων εδώ και μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και μερικές εβδομάδες αφηνόταν να εννοηθεί ότι το δίδυμο είχε στοχεύσει σε δύο βασικές εναλλακτικές. Είτε στην είσοδο στο κανάλι της Παιανίας είτε (αν δεν καθίστατο εφικτή η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου ή, έστω, ενός σημαντικού μέρους των μετοχών της πλευράς Σαββίδη) στην απόκτηση των δύο καναλιών που εκπέμπουν στην Αττική.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η στήλη, είχαν κάνει την εμφάνισή τους στο Open ακόμα και ορκωτοί λογιστές, προκειμένου να ξεψαχνίσουν για λογαριασμό τους τα οικονομικά στοιχεία, ενώ φέρονταν να έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό τις κουβέντες και με το Action24 αλλά και με το Kontra.

Η εικόνα αυτή άλλαξε άρδην εσχάτως, με τους Μπακοκαϋμενάκηδες να επιδεικνύουν σαφή διάθεση αναδίπλωσης. Πλέον, προκύπτει εύλογα το ερώτημα αν η επιλογή τους αυτή συνιστά προσωρινή στρατηγική κίνηση ή πρόκειται για απόσυρση του ενδιαφέροντος που επεδείκνυαν μέχρι πρότινος.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret των «Παραπολιτικών» στις 28/05/2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00