Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι αποχαιρέτησε τον Δάκη – «Ακούω τα τραγούδια του και νομίζω πως είναι εδώ»

Το δικό της “αντίο” στον Δάκη θέλησε να πει η Ελένη Μενεγάκη σήμερα μέσα από την εκπομπή της. Ο αγαπημένος τραγουδιστής που είχε αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 29/5 σε ηλικία 79 ετών βυθίζοντας στη θλίψη το Πανελλήνιο αφού όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για εκείνον.

Η Ελένη Μενεγάκη που τον είχε φιλοξενήσει αρκετές φορές στην εκπομπή της, μίλησε για εκείνον με πολύ όμορφα λόγια λέγοντας πως νιώθει ότι βρίσκεται εκεί και θα μπει στο πλατό για να τους ξεσηκώσει με τα τραγούδια του.

«Δυστυχώς ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, ένας πολύ γλυκός καλλιτέχνης, ένας καλλιτέχνης που εγώ μέσα από αυτή την εκπομπή τον έχω χαρεί πολύ. Πολύ συχνά υπήρξε καλεσμένος, ειδικά τα πρώτα χρόνια που εγώ ξεκίνησα στο πρωινό πρόγραμμα. Ένας ευγενής άνθρωπος πάνω από όλα. Πέρα από καλλιτέχνης, η ευγένειά του είναι κάτι που όλοι όσοι τον γνωρίσαν θα έχουν να λένε για αυτόν. Ένας ωραίος άνθρωπος ο Δάκης. Έκανε τεράστιες επιτυχίες.

O τρόπος του ήταν πάντα λες και ερχόταν ένας φίλος, αλλά τόσο ωραίος κύριος με τόσο ωραίους τρόπους. Εγώ θα τον θυμάμαι πάντα έτσι. Ένας πολύ ωραίος τύπος. Είδα και πως τον αποχαιρέτησε η Λουκίλα και έψαξα να βρω τι έχουν κάνει μαζί. Κατάλαβα πόσο συνδεδεμένοι ήταν. Ακούω τα τραγούδια του και νομίζω πως είναι εδώ και θα μπει μέσα και θα πει “πάμε να τραγουδήσουμε”» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου