Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

MasterChef – Γιάννος Σδούγκας: «Είχαν βάλει όλοι τον Μπόμπαινα σε μια γωνία και τον “βαρούσαν” συνεχώς»

Ο Βέλγος σεφ που αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό, λίγο πριν τον ημιτελικό, μίλησε για την εμπειρία του, αλλά και τους συμπαίκτες του

O Γιάννος Σδούγκας αποχώρησε από το MasterChef, μία ανάσα πριν τον ημιτελικό.

Ο Βέλγος σεφ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε στη σχέση του με τους συμπαίκτες του στον μαγειρικό διαγωνισμό.

«Δεν είμαι άτομο που επηρεάζομαι. Ό,τι έχω να πω, το λέω. Δεν μιλάω πολύ, αλλά όταν έχω κάτι να πω, θα στο πω ευθέως», είπε αρχικά για τον χαρακτήρα του στον διαγωνισμό.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, αυτό που δεν του άρεσε στο MasterChef ήταν ο τρόπος, με τον οποίο γινόταν η κριτική.

«Δεν μου άρεσε ο τρόπος, με τον οποίο γινόταν η εκάστοτε κριτική. Το να υποτιμάμε, να ταπεινώνουμε και να βρίζουμε. Είναι τρία πράγματα που δεν μπορώ να ανεχτώ», δήλωσε ο Γιάννος Σδούγκας.

 

Αναφορικά με τον Μπόμπαινα, τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του διαγωνισμού, ο Γιάννος ανέφερε: «Δεν με επηρέασε ο Ταϊρίδης, αυτά που έβλεπα εγώ, τα βλέπανε κι άλλοι. Στην αρχή του παιχνιδιού, πριν την αποχώρησή του, είχαν βάλει όλοι τον Μπόμπαινα σε μια γωνία και τον “βαρούσαν” συνεχώς. Η συμπεριφορά του, μπορώ να πω ότι ήταν λάθος και το ξέρει και ο Δημήτρης αυτό. Όμως αυτά που έλεγε, για μένα ήταν σωστά».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου