Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αντρέας Γεωργίου: Γιατί δεν θα έμπαινε ποτέ στη «Γη της Ελιάς»; (Βίντεο)

Καλεσμένος στην παρεά της «Ελένης» ήταν ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος αποκάλυψε πως ένιωσε στο ρόλο του παρουσιαστή στο πρώτο live του X-Factor. Ταυτόχρονα, μίλησε και για την απόφασή του να επικεντρωθεί στη σκηνοθεσία φέτος με τη «Γη της Ελιάς».

Θετική ήταν η εντύπωση που άφησε το πρώτο live show του X-Factor στην Ελένη Μενεγάκη. «Ήσουν τόσο άνετος που είπα “μωρέ, τι άλλο έχει κάνει αυτός σε παρουσίαση και δεν το θυμάμαι;”», είπε στον Αντρέα Γεωργίου.

Από την πλευρά του ο παρουσιαστής του X-Factor δήλωσε πως το live ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για εκείνον: «Πέρασα φανταστικά. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, μία πρωτόγνωση συνθήκη. Το live το έζησα, το χάρηκα», είπε. «Κάποια στιγμή, ενώ εμείς περνάγαμε καλά και δεν είχαμε το άγχος να κριθούμε, ένιωσα ότι έπρεπε να το τρέξω γιατί τα παιδιά είχαν αγωνία. Εκεί ταυτίστηκα με τα παιδιά».

«Ήταν συγκινητικό, γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη και κάνει κύκλους. Ήταν τιμητικό που έπρεπε να παρουσιάσω τον Ηλία Ψινάκη. Είχα μία έγνοια να μην προσβάλλω κανέναν. Είχα την ανάγκη να μην έχω τον απόλυτο έλεγχο, όωπς τώρα στη «Γη της Ελιάς». Δεν παίζω και το απολαμβάνω, γιατί μπορώ να αφοσιωθώ στη σκηνοθεσία μου. Έτσι και τώρα, δεν είχα να σκεφτώ εάν έφαγαν οι τεχνικοί ή αν έκαναν το break τους, εάν είναι ευχαριστημένοι όλοι…».

Είχε σκεφτεί ποτέ την παρουσίαση ενός show; Όπως αποκάλυψε ο ίδιος: «Εάν με ρώταγες ένα χρόνο πριν εάν θα έκανα παρουσίαση, δεν το είχα στα πλάνα μου. Έγινε χωρίς κανένα προγραμματισμό. Είναι αυτά τα ωραία της ζωής και της δουλειάς μας…», δήλωσε.

«Όταν τελείωσε το show ήθελες να μιλήσεις με κάποιον;», αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη, με τον ίδιο να απαντά:

«Θα σου πω ένα μυστικό… Κατά τη διάρκεια του show μιλούσα με την Βάνα Δημητρίου! Ένιωθα την ανάγκη να μιλήσω μαζί της. Από εκεί και πέρα και την οικογένειά μου στο πλατό. Ένιωθα ότι πάω στη γιορτή κάποιου δικού μου ανθρώπου, αυτή ήταν η αίσθηση. Είχα χαρά και ανυπομονησία να ξεκινήσουμε».

Ο παρουσιαστής του X-Factor τόνισε πως ξαφνιάστηκε με την αποχώρηση της Αριστέας: «Σε επίπεδο προσωπικού γούστου υπάρχουν παιδιά που μου αρέσουν. Δεν μπορώ να σου πω ποιος πίστευα ότι πρέπει να φύγει, αλλά θεώρησα ότι δεν έπρεπε να φύγει η Αριστέα χθες. Νομίζω ήταν πολύ νωρίς. Ήταν και για μένα έκπληξη αυτό».

Ο Αντρέας Γεωργίου είχε στεφθεί νικητής του «Dream Show» και ανέκαθεν πίστευε ότι θα τα καταφέρει: «Πίστευα ότι θα καταφέρω πράγματα στο χώρο, γιατί ξέρω ΄τοι έχω την επιμονή και ότι θα δουλέψω σκληρά. Για το συγκεκριμένο show από την πρώτη ημέρα έβλεπα ότι υπήρχαν πιο ταλαντούχα παιδιά από εμένα».

Με το βλέμμα του σκηνοθέτη

Ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη γιατί αποφάσισε να μην παίξει φέτος στη «Γη της Ελιάς».

«Φέτος ήξερα ότι δεν πρέπει να παίξω. Έπαιξα αρκετά χρόνια. Τώρα η «Γη της Ελιάς» κάνει επιτυχία. Περάσαμε δύσκολες συνθήκες με τον κορωνοϊό, έπρεπε να σταματήσουμε τα γυρίσματα. Όλοι μαζί καθίσαμε και το μελετήσαμε αρκετά για να μη λείψουμε από τον αέρα και τα καταφέραμε».

«Δεν θα έμπαινα ποτέ στη «Γη της Ελιάς», γιατί νιώθω την ανάγκη να είμαι εκεί με τα παιδιά, τα καινούρια μας τα παιδιά κυρίως. Είναι πολύ διαφορετικό να δουλεύεις μαζί τους σκήνοθετικά από το να παίζω και να είμαι εκεί σαν ηθοποιός», δήλωσε.

Ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε πως έρχονται προσεχώς νέοι χαρακτήρες στη «Γη της Ελιάς». Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα εμφανιστούν στα επόμενα επεισόδια είναι ο Κούλης Νικολάου και η Βάσια Παναγοπούλου, ενώ η σειρά πήρε το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00