Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τα «καυτά νέα» της ημέρας (Βίντεο)

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Τα 36α γενέθλιά του γιόρτασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός το Σάββατο, μαζί με τη γιορτή του!

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Κακοσαίος, κατά τη διάρκεια του προγράμματος στο Teatro, ανέβηκαν στην πίστα με 9 τούρτες που σχημάτιζαν τη λέξη «Ελεύθερος», που είναι η νέα επιτυχία του αγαπημένου τραγουδιστή!

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του μόλις ήρθε στη ζωή, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Σβήγκος στην εκπομπή Dot.

«Γιατί να μην πάρει ο γιος μου ένα ροζ σπαθί; Ο ένας νονός του γιου μου είναι παντρεμένος με άνδρα και έχουν υιοθετήσει παιδί», είπε ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του, ο ίδιος εξήγησε ότι «Δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει, δεν μπορούσε να γίνει ούτε επέμβαση. Είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο, πάταγε και την κεντρική αρτηρία. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να ρωτήσω για τις πιθανότητες. “Αν κάνουμε επέμβαση, πολύ μικρές” μου είπαν. Μόνο αν δεν μεγαλώσει άλλο και απορροφηθεί με πιθανότητες άγνωστες. Μετά για ένα χρόνο είχαμε φυσικοθεραπείες, δε λειτουργούσε όλη η αριστερή πλευρά».

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα!» μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις πρόσφατες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά.

«Δεν ξέρω γιατί η Έλενα δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το GNTM την ανέδειξε, της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται για να προχωρήσει παραπέρα. Μπορεί μέσα της να έχει κάποια πικρία δεν ξέρω.», είχε δηλώσει η Βίκυ Καγιά στην ίδια εκπομπή για την Έλενα Χριστοπούλου.

«Η μόνη δόξα που αγαπώ, είναι η λίμνη Δόξα στο χωριό μου. Δεν μου κάνει εμένα τίποτα εντύπωση πια. Απολύτως τίποτα. Έχω μεγαλώσει και δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση. Δεν έχω καμία πίκρα, είμαι φανταστικά, απλά το GNTM είναι τρεις σεζόν πίσω. Έχουμε προχωρήσει κι εύχομαι να κάνουν όλοι το ίδιο. Εύχομαι να εισακουστεί γιατί η Βίκυ ξέρει πάρα πολύ καλά το GNTM, οπότε ότι πει», απάντησε από την πλευρά της η Έλενα Χριστοπούλου.

Την ίδια ώρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν απάντησε στο αν θα ξανασυνεργαζόταν με τη Βίκυ Καγιά, με τη δεύτερη να τονίζει ότι «δεν υπάρχει καμία κόντρα» μεταξύ τους.

«Χείμαρρος» ήταν ο Βαγγέλης Περρής που μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και σχολίασε τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά πρόσωπα!

Ο Βαγγέλης Περρής αναφέρθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Θα ήθελα να με έχει διαψεύσει η Ιωάννα Μαλέσκου. Δυστυχώς με επιβεβαίωσε. Δεν ήταν δύσκολο να προβλέψεις αυτό που συνέβη. Τα δεδομένα δεν ήταν υπέρ της», είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τη δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη, ότι είναι η πιο κακοπληρωμένη καλύτερη παρουσιάστρια, ο ίδιος είπε ότι «Δεν ξέρω αν είναι κακοπληρωμένη η Ζήνα Κουτσελίνη. Το άλλο το ξέρω. Φέτος η συγκεκριμένη εκπομπή είχε παρεμβατικότητα, σε μεγάλα θέματα της επικαιρότητας, αλλά δε νομίζω ότι δικαιώθηκε από τα νούμερα. Δε θα συνεργαζόμουν με τη Ζήνα Κουτσελίνη, δεν ταιριάζουμε».

Απαντώντας, τέλος, στις φήμες που θέλουν τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα να τραβούν του χρόνου ξεχωριστούς τηλεοπτικούς δρόμους, ο Βαγγέλης Περρής είπε ότι «Νομίζω ότι αυτό αφορά σε εκείνους και στο κανάλι, το κανάλι θα κάνει την επιλογή, και φαντάζομαι ότι θα μετρήσει η απόδοση στα νούμερα της εκπομπής φέτος. Δεν ξέρω αν είναι στις προτεραιότητές μου να συνεχίσω στην πρωινή ζώνη. Σε περίπτωση που χώριζαν τηλεοπτικά Γιώργος και Φαίη δε θα επέλεγα κανέναν, παρόλο που έχω πολύ καλή σχέση και με τους δύο».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και δήλωσε πως θεωρεί μεγάλη υπερβολή πως όλες οι εκπομπές ασχολούνται με το θέμα αυτό.

«Ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Αναστήθηκαν καριέρες με την Πισπιρίγκου», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου