Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ξεκινούν τα live του X-Factor – Αυτοί είναι οι εκλεκτοί της Μαρίζας Ρίζου (Βίντεο)

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο live του X-Factor!

Ο Ανδρέας Γεωργίου και οι τέσσερις coaches θα υποδεχτούν τις ομάδες τους επί σκηνής. Αυτή την Κυριακή τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν οι διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου.

Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τους τέσσερις εκλεκτούς της Μαρίζας Ρίζου…

Ο Χρήστος Αδαμόπουλος είναι 25 ετών και όπως δήλωσε, το κίνητρο που τον έστειλε στο X-Factor ήταν το έπαθλο και η… περιέργειά του. Ο ίδιος πάντως ονειρεύεται να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, ενώ η Μαρίζα Ρίζου μόλις άκουσε την εμρηνεία του τον χαρακτήρισε περίπτωση.

Η Εβελίνα Κατσιάκου είναι 27 ετών και κατάγεται από το Ναύπλιο. Η διαγωνιζόμενη «κέρδισε» την Μαρίζα Ρίζου ερμηνεύοντας το τραγούδι «Θάλασσες» του Δημήτρη Μητροπάνου, καθώς, όπως εξομολογήθηκε, ο τραγουδιστής ήταν φίλος του πατέρα της.

Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης έχει καταγωγή από την Κρήτη, όμως ζει στην Κύπρο λόγω των σπουδών του στην Αγγλική Φιλολογία. Ο ίδιος γράφει τραγούδια στα αγγλικά, γιατί τα νιώθει σαν δεύτερη μητρική του γλώσσα.

Το συγκρότημα Case Zero είναι το μοναδικό γκρουπ της ομάδας της Μαρίζας Ρίζου. Το όνομά τους το πήραν όταν έκαναν μία ριζική αλλαγή και ξεκίνησαν από το σημείο μηδέν, με την Μαρίζα Ρίζου να τους δίνει την πολυπόθητη καρέκλα στα chair challenges, γιατί είδε στην ερμηνεία τους φρεσκάδα, όρεξη και ενέργεια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου