Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Αποκαλύπτει γιατί έφυγε από τον «αέρα» της Χρηστίδου για να πάει στην Τσολάκη

Ένα απρόοπτο συνέβη την περασμένη Κυριακή στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» όταν η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ήταν να εμφανιστεί και ξαφνικά… χάθηκε, ενώ λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open!

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Μένια Κούκου και εξήγησε τι συνέβη ακριβώς και έφυγε από την εκπομπή του Mega για να βγει ζωντανά στην Ελένη Τσολάκη.

«Ήμουν στον ANT1, με πήραν από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου να βγω μέσω Skype και τους είπα ναι αμέ, απλά έχω κλείσει να βγω και στο Open. Οι άνθρωποι είχαν κλείσει και ταξί. Το σημαντικό εδώ είναι ο σεβασμός. Κάθομαι μία ώρα στο σπίτι μου και περιμένω με το ακουστικό, με το κομπιούτερ, δεν μπορώ να κουνηθώ και μου λένε τώρα θα βγεις, τώρα θα βγεις.

Περιμένω μία ώρα και με παίρνουν τηλέφωνο και δεν βγαίνουν. Τελικά πάνε διαφημιστικό διάλειμμα! Έχω υποσχεθεί σε συναδέλφους σε άλλο κανάλι. Δεν μπορώ να ακυρώσω άλλη δουλειά επειδή εκείνοι με έχουν να περιμένω μία ώρα» αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου