Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μαρίνα Πατούλη: Μπίζνες, αλλά και έρωτας στη Μύκονο – Τα ρομαντικά ενσταντανέ και οι προετοιμασίες για λαμπερά εγκαίνια (Φωτό)

Μαζί µε τον σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα

Εντυπωσιακή ήταν, για ακόµα µία φορά, η Μαρίνα Πατούλη µαζί µε τον σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα στη Μύκονο. Μετά το ταξίδι στο Παρίσι, το ζευγάρι επέστρεψε και πάλι στο «Νησί των ανέµων» και έκανε τις βόλτες του στα Ματογιάννια. Η πρόεδρος της UNESCO Βορείων Προαστίων και ο ταλαντούχος σχεδιαστής περνούν όµορφες στιγµές µαζί και δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Τα συχνά ταξίδια τους στη Μύκονο όµως κρύβουν και ένα µεγάλο όνειρο, που γίνεται πραγµατικότητα. Οι δυο τους θα ανοίξουν ένα ξεχωριστό κατάστηµα στο κέντρο του νησιού, στο πιο πολυσύχναστο σοκάκι, που θα περιλαµβάνει ρούχα από τη νέα συλλογή του Βλάσση Χολέβα, αλλά και τις πρώτες δηµιουργίες της Μαρίνας Πατούλη, η οποία είχε ανακοινώσει πως προχωρά στη δηµιουργία της δικής της συλλογής. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «S», το κατάστηµα θα λέγεται «Princess Marina 11 2 11», µε τις ηµεροµηνίες να είναι σηµαδιακές για το ζευγάρι, αφού στις 11 Φεβρουαρίου έχει γενέθλια η Μαρίνα Πατούλη και τη γιορτή του ο Βλάσσης Χολέβας.

Ενθουσιασμένοι

Οι δυο τους είναι πολύ ενθουσιασµένοι για το νέο αυτό επιχειρηµατικό βήµα στο «Νησί των ανέµων», ενώ ετοιµάζουν και λαµπερά εγκαίνια µε πρόσωπα που θα συζητηθούν. Οσο για το κατάστηµα; Θα εντυπωσιάσει Ελληνες και ξένους, αφού, εκτός από τις συλλογές ρούχων, θα έχει και αξεσουάρ µε την υπογραφή γνωστών brands, ενώ συνεργασία θα έχει και ο ταλαντούχος Λάκης Γαβαλάς, που θα λανσάρει συλλογές του. Ολα θα απευθύνονται σε γυναίκες και όσοι έχουν πάρει µια πρώτη γεύση κάνουν λόγο για έναν χώρο που θα «ανοίξει τα φτερά του» και για το εξωτερικό σύντοµα.

Σε εστιατόριο

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσσης Χολέβας δείπνησαν στο εστιατόριο «Meraki» µετά τις βουτιές τους στο «Cavo Tagoo» και τράβηξαν τα βλέµµατα όλων µε την παρουσία τους. Ο σχεδιαστής δεν σταµατούσε να περιποιείται τη Μαρίνα, ενώ εκείνη έλαµπε από ευτυχία.

Αφού ολοκλήρωσαν το δείπνο τους, πήγαν στην πισίνα, όπου φωτογραφήθηκαν µαζί (τράβηξαν σέλφι), ενώ η Μαρίνα πόζαρε και στον φακό του καλού της, που δεν χόρταινε να την απαθανατίζει. Επόµενος σταθµός, η boutique του ξενοδοχείου, όπου η Μαρίνα Πατούλη δοκίµασε και αγόρασε µερικά εντυπωσιακά φορέµατα, µε το καλλίγραµµο κορµί της να ενθουσιάζει τους θαµώνες του «Cavo Τagoo». Oι δυο τους το επόµενο πρωί πέταξαν για την Αθήνα, αφού είχαν ανειληµµένες υποχρεώσεις.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 14 Μαΐου 2022.

Πηγή: Parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00