Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κοζάκου για το ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης: Το είχαμε συζητήσει και είπαμε θα βγει να μιλήσει… (Βίντεο)

Γνώριζε από πριν ότι θα απαντούσε ο συμπαρουσιαστής της στη Eurovision.

Από το Τορίνο στην «Κυψέλη» της ΕΡΤ βρέθηκε η Μαρία Κοζάκου για να μιλήσει για τα θέματα της Eurovision, την εμπειρία της στη φετινή παρουσίαση αλλά και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Περνάμε πολύ ωραία, είμαστε συνέχεια μαζί για πολλές ημέρες, όλη την ημέρα. Ευτυχώς γίναμε φίλοι από το 2013 και μετά. Είμαστε επί 8-10 μέρες όλη τη μέρα μαζί» είπε αρχικά.

«Στον Γιώργο αγαπάω ότι είναι πολύ δυνατός και εύθραυστος ταυτόχρονα. Ότι τον νοιάζουν μόνο αυτά που έχουν σημασία και διεκδικεί το δίκιο του» συνέχισε.

Αυτό που απασχόλησε πολύ τα Μέσα τις τελευταίες ώρες ήταν η αποστομωτική απάντηση που έδωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος σε ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε στα social media. Όπως αποκάλυψε η ίδια, είχαν συμφωνήσει από πριν ότι θα έπαιρνε λίγα δευτερόλεπτα για να απαντήσει και να δώσει το δικό του μήνυμα.

«Την ιστορία αυτή την είχαμε συζητήσει και είχαμε πει ότι φυσικά θα βγει και θα πει αυτό που σκέφτεται. Δεν ήξερα ποια στιγμή. Όλα αυτά προετοιμάζονται επειδή είναι προγραμματισμένα είμαστε προσεκτικοί να μην καβαλάμε στιγμές που πρέπει να ακούσετε. Όποτε υπάρχει ελεύθερο θέμα έχουμε συζητήσει από πριν προς τα πού θέλουμε να πάμε φέτος τη Eurovision».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00