Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ξέσπασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει» (Βίντεο)

“Δεν μπορώ την υποκρισία πολλών τεράτων, κυριολεκτικά, που κυκλοφορούν στα social media” τόνισε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Μέσα από τον αέρα του Love It στον ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στο σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022.

Ειδικότερα, στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ιωάννας Μαλέσκου, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα φύγω από το σκέλος που είδα να σχολιάζουν όλοι αν έκανε καλά ή όχι. Ήθελε να απαντήσει σε κάτι προσωπικό και απάντησε. Εμένα αυτό που πάντα με ενοχλεί είναι η υποκρισία και πιστεύω, παρότι έχουμε χρόνια να συναντηθούμε με τον Γιώργο, θα συμφωνήσει πολύ με αυτό που θα πω. Δεν μπορώ την υποκρισία και πολλές φορές με βλέπουν να γίνομαι έξαλλος σε συνεντεύξεις ή όταν συμμετέχω σε εκπομπές. Δεν μπορώ την υποκρισία πολλών τεράτων, κυριολεκτικά, που κυκλοφορούν στα social media. Να δίνουν συγχαρητήρια με tweets στον Γιώργο Καπουτζίδη ενώ είναι τα ίδια τέρατα που, αν ο Γιώργος Καπουτζίδης έγραφε κάτι που δεν θα τους άρεσε, το «κακιά αδελφή» θα ήταν light».

«Το λέω αυτό κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλώτρια. Όσες φορές έχω πει κάτι, το οποίο για κάποιο λόγο δεν αρέσει, το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει και γενικά έχουν μια τάση να λένε τέρατα στους ανθρώπους που δεν έχουν κρύψει τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό».

https://youtu.be/E1pDQ70ZYe8

«Ακριβώς για να τα λέμε αυτά τα πράγματα και για να τα επιλύσουμε, πρέπει να κράζουμε και εμείς με τη σειρά μας αυτούς που κράζουν και μετά το παίζουν όπου πάει το ρεύμα. Όχι υποκρισία» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Love It του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου