Μπέττυ Μαγγίρα για Γιώργο Καπουτζίδη: «Δεν γίνεται να δεχόμαστε συνέχεια σχόλια με χολή, μίσος, κακεντρέχεια» (Βίντεο)

Μπέττυ Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα για Γιώργο Καπουτζίδη: «Δεν γίνεται να δεχόμαστε συνέχεια σχόλια με χολή, μίσος, κακεντρέχεια» (Βίντεο)

Ξέσπασε η Μπέττυ Μαγγίρα για την απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Το πρωί της Δευτέρας, η Μπέττυ Μαγγίρα και η τηλεοπτική της παρέα στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ασχολήθηκαν τόσο με την Eurovision 2022 όσο και με το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης προκαλώντας την έκπληξη όσων παρακολούθησαν τον τελικό του Σαββάτου.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του τελικού, ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε πως «κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Μέσα από το ψυχαγωγικό της μαγκαζίνο στο OPEN, λοιπόν, η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «διάβασα ότι διίστανται οι απόψεις σε σχέση με αυτό που είπε ο Γιώργος, που απάντησε στο κακόβουλο σχόλιο, αλλά εγώ νομίζω ότι πρέπει να απαντάς όπως νιώθεις. Γιατί από την μία λένε πως όταν απαντάς δίνεις αξία στο κακόβουλο σχόλιο να ακουστεί, οπότε δεν απαντάς καθόλου, από την άλλη όμως δεν γίνεται και εμείς να δεχόμαστε συνέχεια σχόλια κακά με χολή, με μίσος, με κακεντρέχεια και να μην απαντάμε ποτέ».

«Είναι και αποστομωτικό αυτό επίσης. Δηλαδή τα κόβεις μετά, σαν να λες μην ξαναστείλεις ένα τέτοιο σχόλιο γιατί ορίστε» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».