Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

MasterChef: Ο «Μπόμπαινας» απαντά στην ανάρτηση καταπέλτη του Ηλία Μαμαλάκη

Μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, ο Δημήτρης Ταϊρίδης γνωστός ως «Μπόμπαινας» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για την εμπειρία του στο παιχνίδι μαγειρικής και τα «καρφιά» του Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει μέχρι και… «τοξικό».

«Η εμπειρία στο MasterChef ήταν εξαιρετική. Θεωρώ πως βγήκα από τον στόχο μου γιατί υπήρξαν όλα αυτά τα θέματα μέσα στο σπίτι… Έχω κάνει μια διαδρομή μεγάλη μαγειρικά. Εργάζομαι τα τελευταία 6 χρόνια στο εξωτερικό, ιδιωτικά σε οικογένειες. Ο κόσμος νομίζει πως έκλεισα τη Μπόμπαινα και πτώχευσα. Τη Μπόμπαινα θα την ανοίξω ξανά με την πρώτη ευκαιρία και θέλω αυτοί που θα έρθουν πρώτοι να φάνε, να είναι αυτοί που με βρίζουν. Έχω κάνει 17 αρραβώνες και ετοιμάζομαι για το 18ο δαχτυλίδι» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Αναφορικά με τα όσα σχολίασε ο Ηλία Μαμαλάκης για εκείνον, ο Μπόμπαινας σημείωσε: «Ο κύριος Ηλίας Μαμαλάκης με αποκάλεσε τοξικό άνθρωπο και είπε κάποια αρνητικά σχόλια για μένα. Στα ιερά τέρατα της ελληνικής γαστρονομίας δεν απαντάς αρνητικά. Τους στέλνεις την αγάπη σου. Θα ήθελα πάρα πολύ εφόσον γνωρίσει τον Ταϊρίδη να ξαναβγεί και να πει τα ίδια πράγματα. Γιατί βλέπει ένα κομμάτι που έχει να κάνει με τις κάμερες και δε ξέρει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι».

 

Ηλίας Μαμαλάκης – Όσα είχε γράψει για τον Δημήτρη Ταϊρίδη

«Παρακολούθησα σχολαστικά το χθεσινό επεισόδιο του master chef Είδα μια τρομακτική τοξικότητα εκ μέρους του διαγωνιζόμενου Δημήτρη ή μπομπαινα όπως αυτοαποκαλείται εκμεταλλευμένος την φήμη της ταβέρνας της μητέρας του
Μια τοξικότητα καταστροφική.

Εμπαίζει τους νεαρούς άπειρους παίχτες που μεταξύ μας στερούνται εμπειριών και δημιουργεί ένα κλίμα χυδαίας αντιπαλότητας κάνοντας στρατηγικές ανύπαρκτες και χαλώντας την θετική ενέργεια του συνόλου. Ακόμα και οι κριτές αρνούνται να τον ακούσουν και να εμπλακούν στο αρνητικό κλίμα. Γιατί όμως έτσι;

Δείχνει να είναι ένας καλός Μάγειρας που υπερέχει μαγειρικά από πολλούς άλλους παίχτες
Μπορεί να μαγειρέψει και είναι ένας υποψήφιος νικητής. Τι χρειάζονται όλα αυτά…

Προτείνω στην παραγωγή να τον μαζέψει και κυρίως να σταματήσει τα τοξικά βίντεο με την γνώμη του και την ολοφάνερη εχθρότητα προς τα πάντα. Αν μπορούσε θα καθαιρούσε τους κριτές να γίνει αυτός κριτής στην θέση τους.

Αλίμονο σ όσους βρεθούν μαζί του στην ίδια κουζίνα .Κύριε Δημήτρη συμμετέχετε σ έναν διαγωνισμό μαγειρικής όχι στον πόλεμο Ουκρανίας Ρωσίας», είχε γράψει στο facebook ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου