Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κάτια Ταραμπάνκο: Ξέσπασε σε κλάματα για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Λύγισε» on air το μοντέλο μιλώντας για την ρωσική εισβολή στη χώρα της

Πολύ δύσκολοι είναι οι τελευταίοι μήνες για την Κάτια Ταραμπάνκο, καθώς οι δικοί της άνθρωποι βρίσκονται στην Ουκρανία, που σφυροκοπάται καθημερινά από του Ρώσους.

Μάλιστα, το μοντέλο έμαθε για την εισβολή ενώ βρισκόταν στο Survivor.

To πρωί της Πέμπτης (12/5) η νεαρή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της μιλώντας για τη στιγμή που την ενημέρωσαν από την παραγωγή για τον πόλεμο.

Είπε συγκεκριμένα
«Στο camp που ήμασταν, δίπλα ήταν το αεροδρόμιο και άκουγα τα αεροπλάνα και σκεφτόμουν “ουάου τι γίνεται”. Όταν μου είπε η παραγωγή για τον πόλεμο στην Ουκρανία, έπαθα σοκ. Όλοι οι δικοί μου είναι καλά και εύχομαι όλοι εκεί να είναι καλά και να σταματήσει όλο αυτό. Μου το είπαν μέσα στο παιχνίδι. Με βοήθησε η Ευρυδίκη γιατί είχε ακούσει να το συζητάνε παιδιά που μπήκαν μετά και είπε στην παραγωγή να μου το πουν γιατί θα το μάθω αλλιώς και θα είναι χειρότερο.

Με πλησίασαν, μου εξήγησαν τι συμβαίνει και με άφησαν – γιατί ήταν σοβαρός ο λόγος – να μιλήσω για πέντε λεπτά με τη μαμά μου σε ανοιχτή ακρόαση και να μου πει τι συμβαίνει. Μου είπαν ότι την επόμενη φορά που θα έχεις επικοινωνία θα σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει. Οι συγγενείς μου είναι στη Μαριούπολη. Σε ένα χωριό 15χλμ από τη Μαριούπολη. Είναι ακόμα εκεί. Έχουν ξεκινήσει να βρίσκουν τους ρυθμούς τους.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή ότι απλά θέλουν να με πάρουν από εκεί για να πάω δίπλα στους γονείς μου αλλά ταυτόχρονα. αφού μου είπαν ότι είναι καλά σκέφτηκα – όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται – ότι αφού μου δίνεται μια ευκαιρία να δουλέψω, πρέπει να το “βουλώσω” και να προχωρήσω για να βγάλω λεφτά και να βοηθήσω… Δε το μετάνιωσα καθόλου που πήγα δεύτερη φορά. Πέρασα πολύ όμορφα και έκλεισε ο κύκλος πολύ όμορφα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου