Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Ευάγγελος Χασιώτης με τη Μόνικα Μπελούτσι στο Μονακό

Εντυπωσίασε με τη σύζυγό του Βασιλική που επέλεξε δημιουργία της Celia Kritharioti

 

Στο Μονακό ταξίδεψε ο διεθνούς pastry chef Ευάγγελος Χασιώτης με τη σύζυγό του Βασιλική όπου και παρευρέθησαν στο  δείπνοMaria Callas Gala & Awards  που πραγματοποιηθεί σε έναν θρυλικό, λαμπερό και πολυτελή αποκλειστικό χώρο που χαρακτηρίστηκε ως ιστορικό μνημείο στα τέλη του 19ου αιώνα, τη Salle Empire of Hôtel de Paris. 


O Ευάγγελος Χασιώτης  επέλεξε Tuxedo, η  Βασιλική Χασιώτη με δημιουργία Celia Kritharioti και η Ρόη Αποστολοπούλου με τον σύζυγό της Βασίλη.

 

Το «Maria Callas Monaco Gala & Awards» είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό γκαλά που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό το 1960, όπου η μεγαλύτερη ντίβα της Όπερας, Maria Callas με το ψευδώνυμο «La Divina», μάγεψε το βασιλικό ζεύγος Πρίγκιπα Ρενιέ και Πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό με τη μοναδική φωνή της. Η φετινή φιλανθρωπική εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο Ίδρυμα Princess Charlene Monaco και τα προγράμματά του «Learn to swim» και «Water Safety» για την προστασία των παιδιών στο νερό, που εκτελεί προγράμματα ήδη σε 27 χώρες που περιλαμβάνουν Αυστραλία, Γαλλία, Ελλάδα, Ινδία , Μονακό, Νότια Αφρική, Σουδάν και Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως ήταν φυσικό από την εκδήλωση δεν έλειπε και η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία παρέλαβε και το βραβείο Μαρία Κάλλας. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μία μπορντώ μάξι τουαλέτα μεσάτη, με ζαφείρια και διαμάντια ίδιου χρώματος, του Oίκου Cartier, τον οποίο εκπροσωπεί. Με την διάσημη ηθοποιό συνομίλησε και ο έλληνας Ευάγγελος Χασιώτης που φωτογραφήθηκε μαζί της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου