Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Χίλντα Ηλιοπούλου: «Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου – Ηθοποιός ούρλιαζε ότι δεν θα γίνω ποτέ σαν εκείνον» (Βίντεο)

Η Χίλντα Ηλιοπούλου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» , σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για την ζωή και την καριέρα της: ο πατέρας της, Ντίνος Ηλιόπουλος, τα μαθήματα ζωής από την μητέρα της & η βία στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να μείνει εκτός τηλεόρασης αλλά και για τον πατέρα της, Ντίνο Ηλιόπουλο.

«Διάλεξα να μείνω έκτος τηλεόρασης και θεάτρου για να έχω χρόνο να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου συμμετείχαν σε μεταγλωττίσεις, έκαναν φωνές βασικών ρολών. Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου, Ντίνου Ηλιόπουλου, έλεγαν «δεν είναι ο πάππους σου;». ανέφερε αρχικά η Χίλντα Ηλιοπούλου.

«Έμπαινα στο σχολικό και ο οδηγός καλοπροαίρετα έλεγε, χόρεψε μας σαν τον μπαμπά σου, άλλα για μένα ήταν εφιάλτης αυτό. Ένας ηθοποιός μου ούρλιαζε πως δεν θα γίνω ποτέ σαν τον πάτερα μου, έχει χρησιμοποιηθεί και εναντίον μου. Έχω δεχθεί και άσχημη λεκτική συμπεριφορά και «πέσιμο». Υπήρχαν δουλειές που ήταν τόσο ανάποδα και έντονα που δεν ήθελες να δώσεις, αισθανόσουν παράξενα στο χώρο, φώναζαν και μίκραιναν τόσο πολύ τον συνάδελφο», πρόσθεσε.

Η Χίλντα Ηλιοπούλου περιέγραψε μεταξύ άλλων οικογενειακές στιγμές αλλά και ατάκες του αείμνηστου ηθοποιού που της έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη.

«Η μαμά μου δεν γκρίνιαξε ποτέ, κατέβαινε χωρίς μαλλιά και νόμιζα θα γκρινιάξει, έπιασε το κεφάλι και είπε «αχ τι καλά που νιώθω», επεσήμανε, και για τον Ντίνο Ηλιόπουλο είπε: «Ο μπαμπάς μου έλεγε «θα θυμώσω αύριο», ήταν πολύ φιλοσοφημένος άνθρωπος».

Τέλος, αποκάλυψε ότι έχει επισκεφθεί ψυχολόγο.

«Φυσικά κι έχω πάει σε ψυχολόγο, είχα αρκετές νευρώσεις και μου ήταν απαραίτητο», δήλωσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00