Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ελένη Μενεγάκη για τα γεννητούρια στο MasterChef: «Μας έπιασαν στον ύπνο»

«Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν ήξερα καν αν έχει σχέση», είπε η παρουσιάστρια για τον Πάνο Ιωαννίδη
Tα γεννητούρια στο MasterChef , αυτά που ήρθαν και αυτά που είναι καθοδόν σχολίασε μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της.

«Καλά μας έπιασαν στον ύπνο όλοι οι κριτές του MasterChef. Ξαφνικά διαβάζουμε πως ο Πάνος Ιωαννίδης γέννησε και έγινε πατέρας. Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν ήξερα καν αν έχει σχέση. Μέσα στις τόσες πληροφορίες που μου έρχονται στα αυτιά μπορεί να μου είχε φτάσει και αυτή. Να είναι ευτυχισμένοι και να χαίρονται για το μωρό τους και όσα θέλουν να λένε. Καλά κάνουν», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ο άλλος κριτής πάλι; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος; Ο Θείος; Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά οι μάγειρες φουλ πάνε στα παιδιά. Ο Άκης Πετρετζίκης δεν πρόλαβε να μας πει για το πρώτο και πάει για το δεύτερο. Κάτι γίνεται!», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

Γεννητούρια στη μαγειρική
Υπενθυμίζουμε ότι ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά και μάλιστα κανείς δεν το πήρε χαμπάρι αφού ο σεφ και κριτής MasterChef κρατά επτασφράγιστο γεγονός την προσωπική του ζωή.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από την άλλη πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η σύντροφός του, ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Την ίδια ώρα ο Άκης Πετρετζίκης σε λίγο καιρό θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00