Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

X Factor: Τι αποκάλυψαν στο Θανάση Πάτρα οι 4 από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου (Βίντεο)

Αντίστροφη μέτρηση για τα live του X Factor, που ξεκινούν στις 19 Μαΐου! Η κάμερα του MEGA Καλημέρα και ο Θανάσης Πάτρας βρέθηκαν στο πλατό του talent show και μίλησαν με τους παίκτες της ομάδας της Μαρίζας Ρίζου!

«Δύο χρόνια πριν δεν το πίστευα καν ότι θα ζήσω κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πολλά παιδιά με ταλέντο που δεν έχουν αυτή την ευκαιρία. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος νομίζω είναι ο JOJO αλλά πιστεύω όλοι είμαστε πολύ δυνατοί. Σίγουρα θα ήθελα να συνεργαστώ με τον JOJO. Την πρόκρισή μου θέλω να την αφιερώσω στα άτομα που με αμφισβήτησαν», είπε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης.

«Θέλω απλά να τραγουδάω τα κομμάτια που μου αρέσουν. Αν δεν τραγουδάω, δεν αναπνέω. Έχω άγχος. Δεν ξέρω αν υπάρχει δημιουργικό άγχος. Με το που τραγουδάω, όμως, όλα τελειώνουν. Η εμπειρία στο X Factor είναι πολύ καλύτερη από ό,τι περίμενα», ανέφερε από την πλευρά της η Εβελίνα Κατσιάκου.

«Ήμουν λίγο δύσπιστος για τα talent shows, αλλά έχω διαψευστεί. Την πρώτη φορά υπήρχε παραπάνω άγχος, τώρα θεωρώ ότι μπορεί να γίνει δημιουργικό. Δεν είμαι εύκολος χαρακτήρας, αλλά ούτε δύσκολος. Σίγουρα δεν είμαι ανοιχτό βιβλίο», ανέφερε ο Χρήστος Αδαμόπουλος.

«Πιο πολύ μας άρεσε το chair challenge. Η πιο καλή εντύπωση ήταν από τη γνωριμία με τη Μαρίζα Ρίζου και με τα παιδιά της παραγωγής», είπαν οι Case Zero και ευχήθηκαν να νικήσει ο καλύτερος!

Η συνέχεια την Πέμπτη 19 Μαΐου στις 22.00 με τα live shows!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00