Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ορθούλα Παπαδάκου: «Έχω αρραβωνιαστεί 3 φορές» – Τι σημαίνει το μονόπετρο που φοράει (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την Ορθούλα Παπαδάκου, η οποία μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και βγήκε νικήτρια, την απώλεια του 27χρονου ανιψιού της, αλλά και το τι σημαίνει το μονόπετρο που φοράει.

«Είμαι 52 ετών, αλλά νιώθω παιδάκι, θεωρώ ότι είναι μόνο ένας αριθμός η ηλικία», είπε η πάντα εντυπωσιακή πρώην καλαθοσφαιρίστρια.

Αναφερόμενη στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, καθώς είχε διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας, η ίδια είπε ότι «Είμαι πάρα πολύ καλά με την υγεία μου, έχω να κάνω αγωγή από το 2017, νιώθω δυνατή».

«Όλοι έχουμε προδοθεί κάποια στιγμή στη ζωή μας. Στα 52 μου είμαι πιο ώριμη και έχω επιλέξει τους ανθρώπους που θέλω γύρω μου», σημείωσε η Ορθούλα Παπαδάκου.

Μιλώντας για το μονόπετρο στο χέρι της, και αν αυτό… σημαίνει κάτι, η ίδια είπε γελώντας ότι «Το μονόπετρο σημαίνει ότι ήρθε η ώρα», προσθέτοντας ότι «Είναι ένα δώρο από τη μαμά μου».

«Έχω αρραβωνιαστεί 3 φορές. Μετά την τελευταία φορά που χώρισα, είπα δεν είναι για εμένα ο γάμος. Είμαι καλά και δε θα άλλαζα κάτι στη ζωή μου. Εννοείται πως έχω σκεφτεί την υιοθεσία, αλλά αν υπάρχουν ταξίδια και υποχρεώσεις είναι δύσκολο, ένα παιδί θέλει τους γονείς του», είπε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τις σκέψεις της να προχωρήσει στην υιοθεσία ενός παιδιού.

Σχετικά με τον χαρακτήρα της, αποκάλυψε ότι «Ήμουν πάντα δυναμική. Είμαι πιο πολύ ξεροκέφαλη και είμαι ευθύς, που μπορεί να μην αρέσει στους περισσότερους».

Σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή της στο Survivor, η Ορθούλα Παπαδάκου σημείωσε ότι «Είχα μπει στο πρώτο Survivor, αλλά δεν είχα σκοπό να καθίσω. Στην αρχή, όταν βγήκα από το παιχνίδι μετά από δύο μήνες, επηρεάστηκα από το χαμό που γινόταν, αλλά με προσγείωσε ο αδελφός μου».

Κλείνοντας, μίλησε και για τη μεγάλη απώλεια που βίωσε, όταν «έχασε» τον ανιψιό της.

«Όταν έχασα τον ανιψιό μου, 27 χρονών, τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Τον χάσαμε σε 6 μήνες», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00