«Βρέχει» καμπάνες στο Survivor: Μετά τον Κατσαούνη θα επιβληθεί ποινή και στον Σχίζα (Βίντεο)

Survivor

Χαμός θα γίνει απόψε, 9 Μάη, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα

Μία μέρα μετά την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη, ο Στάθης Σχίζας δέχεται ποινή λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς του στον αγώνα για τη δεύτερη ασυλία! Χαμός θα γίνει απόψε, 9 Μάη, στο νέο επεισόδιο του Survivor, ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Τάκης κατηγορεί τον Μαρτίκα πως καταστρώνει σχέδια για το ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει και… τον προκαλεί να βγουν μαζί στον τάκο.

Στο αποψινό αγώνισμα, οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, όμως ένας παίκτης θα παραβιάσει τους κανόνες!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει: «Χτύπησε δύο κατασκευές και ένα μικρόφωνο. Θέλω να πω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και θα επιφέρει ποινή» και φυσικά θα μάθουμε στο νέο συμβούλιο ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα κληθεί να υποδείξει έναν συμπαίκτη της.