Εριέττα Κούρκουλου: Η φωτογραφία με τον γιο της και το συγκινητικό μήνυμα για την άνευ όρων αγάπη της μάνας

Κούρκουλου

Με αφορμή τη χθεσινή γιορτή της μητέρας, η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που έχουν ή και όχι παιδιά αλλά έχουν μάθει να τα αγαπούν χωρίς όρια.

Η Εριέττα Κούρκουλου, χθες, επέλεξε να κάνει μια ανάρτηση για όλα τα θηλυκά ζωάκια που βλέπουν τα μωρά τους να πεθαίνουν, σήμερα όμως θέλησε να αφιερώσει μια ανάρτηση για όλες εκείνες τις μανούλες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και αγαπούν τα παιδιά με όλο τους το είναι. Η Εριέττα Κούρκουλου συνόδευσε το κείμενό της με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να κρατά το χεράκι του γιου της Νικόλα.

«Επειδή η χθεσινή ανάρτηση ήταν αφιερωμένη στις χοιρομητέρες, θα ήθελα σήμερα να πω ένα Χρόνια Πολλά και στις υπόλοιπες μανούλες. «Είσαι ήδη μαμά» μου είχε γράψει μια κοπέλα πριν ακόμα μείνω έγκυος! Πόσο δίκιο είχε… Εσύ, που ακόμα προσπαθείς να μείνεις έγκυος, παίρνοντας ορμόνες που τεστάρουν τα όριά σου και παίζουν με την ψυχολογία σου.

Εσύ, που πήρες την τεράστια χαρά του θετικού τεστ, αλλά δεν άκουσες ποτέ την καρδιά του μωρού σου στον υπέρηχο. Εσύ, που είδες την όμορφη κοιλίτσα σου να φουσκώνει και αναγκάστηκες να διακόψεις την κύηση για να μην φέρεις ένα άρρωστο παιδί στον κόσμο. Εσύ, που περιμένεις χρόνια να εγκριθεί το αίτημα που υπέβαλες για υιοθεσία. Εσύ, που δεν μπορείς, ή δεν έτυχε να κάνεις δικά σου παιδιά, αλλά δίνεις όλο σου το είναι στα ανήψια σου, φροντίζοντάς τα και αγαπώντας τα σαν να ήταν δικά σου.

Εσύ που πληρώνεσαι για να μεγαλώσεις τα παιδιά ενός ζευγαριού που είναι απών και ξαγρυπνάς τα βράδια, κρατώντας το χεράκι τους για να μην φοβούνται. ΕΣΥ, είσαι ήδη μαμά και

αυτό δεν μπορεί κανένας να σου το πάρει. Είσαι ήδη μαμά, γιατί ξέρεις να αγαπάς κάποιον πιο πολύ από τον εαυτό σου. Άνευ όρων αγάπη και θυσίες που τις κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό μας κάνει μητέρες! Χρόνια μας Πολλά λοιπόν!» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Δες την παρακάτω φωτογραφία:

Κούρκουλου