Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: Η συγκινητική αφιέρωση στην Ελληνίδα γιαγιά της

Μια ανάσα πριν τον Ημιτελικό αλλά και τον Τελικό της Eurovision 2022 και η Αμάντα Γεωργιάδη βρίσκεται σε πυρετώδεις πρόβες μαζί με την ομάδα της, θέλοντας να βγάλουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το απόγευμα της Κυριακής 8/5 στρώθηκε το τιρκουάζ χαλί της Eurovision 2022, με τους διαγωνιζόμενους να περπατούν με χαμόγελα, να ποζάρουν αλλά και να συνομιλούν με τους δημοσιογράφους.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, που ετοιμάζεται να κάνει μια συγκλονιστική εμφάνιση στην σκηνή της Eurovision 2022, μίλησε στις κάμερες και απόσπασμα που είδαμε μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, η νεαρή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τραγούδι της, αποκάλυψε από που εμπνέεται για τα τραγούδια της, ενώ έκανε μία συγκινητική αφιέρωση στη γιαγιά της.

«Νομίζω ότι η βαρετή απάντηση είναι γενικά από τη ζωή. Η αγάπη είναι μεγάλη έμπνευση, φαντάζομαι και πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά σε εμένα και τους φίλους μου», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Θέλω να πω ότι το τραγούδι μου δεν είναι για ένα αγόρι, είναι ένα γενικό συναίσθημα, η αγάπη και το πόσο σκληρή και επώδυνη είναι. Οπότε είναι εμπνευσμένο από έναν έρωτα, αλλά όχι ένα συγκεκριμένο», συμπλήρωσε η Αμάντα Γεωργιάδη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου