Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Survivor: Η παραγωγή απέβαλε οριστικά τον Κατσαούνη – Οι αντιδράσεις στο Twitter

To παρασκήνιο της απόφασης

Η παραγωγή του Survivor ήταν αμείλικτη και ο Γιώργος Κατσαούνης απέβαλε τον παίκτη οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης. Όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά για παπούτσια και σύντομα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός αρχικά είχε ανακοινώσει πως ο Γιώργος Κατσαούνης δεν θα αγωνιζόταν στο αγώνισμα επάθλου, μέχρι η παραγωγή να πάρει την οριστική της απόφαση.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε στην ανακοίνωσή του στο συμβούλιο του νησιού: «Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχωρήσαμε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνης από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια… Καταλήξαμε σε μία απόφαση. Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών.

Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει»

«Ξέρετε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δοκιμάζει και τις σωματικές αντοχές, αλλά και τη ψυχραιμία και την εναρμόνισή σας με τους κανόνες συμβίωσης. Καταλήξαμε σε μία απόφαση. Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει στο Survivor και θα πρέπει να αποχωρήσει».

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Το Twitter όπως ήταν αναμενόμενο δεν άφησε ασχολίαστη την απόφαση της παραγωγής και της αποχώρησης του Γιώργου Κατσαούνη. Σε αρκετά σχόλια οι χρήστες είδαν πως ηθικός αυτουργός της όλης ιστορίας ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας.

Δείτε τις αναρτήσεις  στο Twitter:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00