Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Διαβάστε στα Παραπολιτικά: Red Alert στο Μαξίμου έως και τον Αύγουστο – Τετράμηνο – φωτιά για την κυβέρνηση

Το Σάββατο 7 Μαΐου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

Red Alert στο Μαξίμου έως και τον Αύγουστο
Τετράμηνο – φωτιά για την κυβέρνηση

• Ποιοι είναι οι στόχοι που έχει θέσει ο πρωθυπουργός
• Γιατί είναι κρίσιμο το διάστημα που μεσολαβεί έως το φθινόπωρο
• Οι βασικοί πυλώνες αντιμετώπισης της ακρίβειας
• Ποιες άλλες πρωτοβουλίες θα αναλάβει ο Κ. Μητσοτάκης

3,2 δις η ενίσχυση για το ενεργειακό κόστος
Αναλυτικός Οδηγός: Πόσο θα ωφεληθούν οι καταναλωτές απο το νέο ενεργειακό πακέτο

Διαβάστε επίσης:

Τι κρύβουν και από πού προέρχονται
Σκληρά χτυπήματα κάτω από τη “μέση” στη ΔΕΗ

Διαβάστε στο Secret

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε να μετριέται έως και τρίτο κόμμα στα Χανιά
Λιάκος και Χουλιαράκης βάζουν βέτο στην πολιτική Τσίπρα
Τα μέτρα Μητσοτάκη φέρνουν πιο κοντά τις κάλπες

Οι πρωταγωνιστές
Ξεκίνησε άτυπος διάλογος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝ.ΑΛ.

Αδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης
“Στεκόμαστε δίπλα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις”

BIG DEAL
H Motor Oil εξαγοράζει το 30% της ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Από το ΑΠΘ
Ελληνική πρωτιά κατά του COVID-19

Με σημαία Ρομανόφ
Εθνικιστές μοναχοί στο Αγιον Ορος

 

_____________24_
Secret__29_

Αύριο Σάββατο 7 Μαΐου τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με 2 μεγάλες προσφορές

Αυτό το Σάββατο μη χάσετε με τα Παραπολιτικά δύο σημαντικά ιστορικά βιβλία – Το παγκόσμιο best seller από τον κορυφαίο ιστορικό ερευνητή, Arrigo Petacco, «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ – Όταν η Χριστιανοσύνη απώθησε το Ισλάμ» και έναν τόμο από τη σειρά «Ο Ελληνικός Στρατός κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο».

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο 07.05 το παγκόσμιο best seller από τον κορυφαίο ιστορικό ερευνητή, Arrigo Petacco, για την ναυμαχία της Ναυπάκτου που ουσιαστικά άλλαξε την τύχη της Ευρώπης. Ένα βιβλίο – ντοκουμέντο με συναρπαστικές λεπτομέρειες, που αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια για τη γνωστή – άγνωστη αυτή στιγμή της ιστορίας, αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά.

Ένα χαρακτηριστικο απόσπασμα από το βιβλίο – ντοκουμέντο:
«Αν έβλεπε κανείς από ψηλά τον στόλο του Ιερού Συνασπισμού και τον ισλαμικό, θα παρατηρούσε πως είχαν αντίστοιχα το σχήμα ενός σταυρού και μιας ημισελήνου, των συμβόλων των θρησκειών τους. Ίσως όμως και να επρόκειτο για μια απλή σύμπτωση…».

Εκείνο, ωστόσο, που κανείς δεν μπορεί να αποδώσει σε σύμπτωση ήταν η σύγκρουση του Ιερού Συνασπισμού με την Οθωμανική Αυτοκρατορία στα θαλάσσια ύδατα της Ναυπάκτου, στις 7 Οκτωβρίου του 1571. Τον αιώνα που προηγήθηκε, ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής είχε φτάσει ως τα τείχη της Βιέννης, ενώ οι μουεζίνηδες από τους μιναρέδες της αχανούς Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κήρυσσαν την τζιχάντ, τον ιερό πόλεμο. Την ίδια εποχή η Ευρώπη σπαρασσόταν από τους θρησκευτικούς πολέμους. Η ναυμαχία της Ναυπάκτου κατάφερε να ενώσει τα ευρωπαϊκά έθνη για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού και να ανακόψει την πορεία των Οθωμανών. Ακόμη κι αν δεν χαράχτηκαν εκεί τα σύνορα της σημερινής Ευρώπης, σχηματίστηκε το πρόπλασμα της κοινής συνείδησης των εθνών που έγραψαν την ιστορία της. Ο Arrigo Petacco περιγράφει με συναρπαστικές λεπτομέρειες τη γνωστή – άγνωστη αυτή καμπή της ιστορίας.

Ακόμη,

Αυτό το Σάββατο 07.05 αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά ένα σπάνιο ιστορικό ντοκουμέντο, «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ», από τα επίσημα αρχεία του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Αυτό το Σάββατο 07.05 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά μπορείτε να αποκτήσετε έναν τόμο από τη σειρά, «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ», από τα επίσημα αρχεία του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Επιλέξτε ανάμεσα στους τόμους:
– «Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ», που εξιστορεί την τελευταία φάση των επιχειρήσεων που έγιναν σε ελεύθερο ελληνικό έδαφος, δηλαδή τη μάχη της Κρήτης.

– «ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ», που περιλαμβάνει την εξιστόρηση της Γερμανικής επίθεσης εναντίον της Ελλάδας την Άνοιξη του 1941 και συγκεκριμένα τους αγώνες του Τμήματος Στρατιάς Ανατολικής Μακεδονίας.

– «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΠΟΙΙΑΣ» (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1941), ο οποίος αναφέρεται στην εξιστόρηση των γεγονότων που έλαβαν χώρα από τις 27 Μαρτίου 1941 μέχρι την κατάληψη της ηπειρωτικής και της νησιωτικής Ελλάδας από τους Γερμανούς και τους Ιταλούς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου