Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Eurovision: Αμάντα, στον δρόμο για τη Eurovision (Βίντεο)

Στο πλαίσιο τεσσάρων εκπομπών της ΕΡΤ1, κάθε καλλιτέχνης απαντά σε ερωτήσεις της Αμάντα (Amanda) κι έτσι δίνεται η αφορμή για ένα πλούσιο flashback με αποκλειστικές αλήθειες πίσω από την κάθε εκπροσώπηση.

Λίγο πριν από τον μεγάλο Τελικό, η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία εκπροσωπεί τη χώρα μας στον 66o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Die together», στο πλαίσιο τεσσάρων εκπομπών της ΕΡΤ1, με τίτλο «Αμάντα, στον δρόμο για τη Eurovision», συνάντησε Έλληνες καλλιτέχνες, που έχουν συμμετάσχει κατά το παρελθόν στον Διαγωνισμό με την Ελλάδα.

Σκοπός της να μάθει κάθε λεπτομέρεια για την εμπειρία τους, να τους συμβουλευτεί και να ανακαλύψει πώς βίωσαν τη συμμετοχή τους στην Eurovision. Κάθε καλλιτέχνης απαντά σε ερωτήσεις της Αμάντα (Amanda) κι έτσι δίνεται η αφορμή για ένα πλούσιο flashback με αποκλειστικές αλήθειες πίσω από την κάθε εκπροσώπηση.

Η συνέντευξη εμπλουτίζεται με δηλώσεις των συντελεστών (στιχουργών, συνθετών, pr managers, χορευτών κ.ά.), που συμπληρώνουν ή ολοκληρώνουν την εμπειρία των καλλιτεχνών, ενώ παράλληλα, ξεδιπλώνεται κάθε ξεχωριστή ιστορία, η οποία πλαισιώνεται από αρχειακό υλικό, τόσο του καλλιτέχνη όσο και της διοργάνωσης.

Το κάθε επεισόδιο κλείνει με την Αμάντα να ερμηνεύει μια unplugged διασκευή της συμμετοχής του κάθε καλλιτέχνη. Στο πλαίσιο των, συνολικά, τεσσάρων εκπομπών –οι δύο πρώτες μεταδόθηκαν το Σαββατοκύριακο 30 Απριλίου και 1η Μαΐου–, η Αμάντα συνάντησε οχτώ καλλιτέχνες, που εκπροσώπησαν τη χώρα μας.

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου