Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κατερίνα Καινούργιου: Μας συστήνει τον αδερφό της – Μοιάζουν τελικά ή όχι; (Φωτό)

«Τρέλανε» τις διαδικτυακές της φίλες με την φωτογραφία του κούκλου αδερφού της.
Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για την οικογένειά της και την αδυναμία που τους έχει. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια χαλαρή έξοδο με τον αδερφό της μετά το τέλος της εκπομπής της για να αποφορτιστεί από την «ένταση» της δουλειάς.

Ο Πάνος Καινούργιος, είναι λίγο μικρότερος από την ίδια, όμως βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και τη στηρίζει σε κάθε της απόφαση. Οι δυο τους, όπως έχει παραδεχτεί, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχουν κανένα μυστικό μεταξύ τους και μεγάλωσαν, ξέροντας πως πάντα ο ένας έχει τον άλλο.

Έτσι λοιπόν, στη σημερινή τους συνάντηση, η παρουσιάστρια φωτογράφισε τον αδερφό της ποστάροντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Όταν μου είπαν οι γονείς μου ότι θα αποκτήσω αδελφό και γεννήθηκε, εγώ δεν τον ήθελα. Δεν ήθελα αδερφό και για πάρα πολλά χρόνια δεν τον έλεγα Παναγιώτη τον έλεγα Έλενα. Ήθελα να έχω αδερφή και να τη λένε Έλενα. Τέλος πάντων, όλα καλά τώρα, Παναγιώτη τον λέμε. Οι φίλοι του το ξέρουν, τον έχουν αποθηκευμένο «Έλενα», στο κινητό τους», είχε δηλώσει παλαιότερα η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου