Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Eurovision 2022: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη πρόβα της Κύπρου (Βίντεο)

Δείτε πώς εμφανίστηκε η Ανδρομάχη στη δεύτερη πρόβα της για τη Eurovision 2022.

Τη δεύτερη πρόβα της, ενόψει των ημιτελικών της Eurovision 2022, πραγματοποίησε σήμερα η Ανδρομάχη. Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Pala Alpitour και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Η Ανδρομάχη εμφανίστηκε στη μέση του τεράστιου κοχυλιού, με την εφαρμοστή τουαλέτα της στο χρώμα του δέρματος, δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη. Οι φωτισμοί ήταν σε μεσογειακά χρώματα, με κύρια έμφαση στο μπλε της θάλασσας και το κίτρινο του ήλιου. Από τα πλάγια του κοχυλιού ξεπρόβαλαν οι δυο χορεύτριες.

Στη σκηνή υπάρχει ένα τεράστιο κοχύλι, με την Ανδρομάχη να εμφανίζεται ως αναδυόμενη Αφροδίτη. Πάνω του προβάλλονταν χρώματα και εικόνες. Αρκετά πλάνα έδειχναν τους καταρράκτες κάτω από τη σκηνή. Το σκηνικό θύμιζε τον πασίγνωστο αναγεννησιακό πίνακα “Η Γέννηση της Αφροδίτης” του Μποτιτσέλι, ενώ το ρούχο της, δια χειρός Στέλιου Κουδουνάρη, είναι σε nude και μπεζ αποχρώσεις.

Δεν έλειψαν, βέβαια, και τα τεχνικά προβλήματα. Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά στο infegreece στο τρίτο δοκιμαστικό, μετά από το πρώτο ρεφραίν, η ίδια η Ανδρομάχη διέκοψε την πρόβα και είπε ότι δεν ακούει τίποτα. Μετά από λίγο, κι εκεί που φαινόταν ότι θα ξεκινήσει, σταμάτησε ξανά! Το κοινό χειροκροτούσε, για να την εμψυχώσει. Το τρίτο δοκιμαστικό ήταν σαφώς βελτιωμένο από ηχητικής απόψεως.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00