Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σταύρος Νικολαΐδης: Στο πλευρό του Σεφερλή – Το αιχμηρό σχόλιο στον Κακλέα για το «Βαθύ Λαρύγγι»

«Θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το “Βαθύ λαρύγγι” και όχι παράσταση του Σεφερλή», είχε δηλώσει ο σκηνοθέτης – Τι απάντησε ο ηθοποιός

Στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή στέκεται ο Σταύρος Νικολαΐδης, μετά τη δήλωση του Γιάννη Κακλέα στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος».

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σκηνοθέτης είχε αναφέρει πως θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει την ερωτική ταινία «Βαθύ Λαρύγγι» παρά μία παράσταση του Μάρκου Σεφερλή.

 

Ο Σταύρος Νικολαΐδης τοποθετήθηκε επί του θέματος, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και υποστήριξε τον Μάρκο Σεφερλή.

«Να σταυρώσουμε δηλαδή, το κοινό που του αρέσει το Super Mammy; Κάποια από αυτά που ακούγονται είναι ανέκδοτα που γελάνε από το σχολείο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον Γιάννη Κακλέα δήλωσε: «Δεν έχω κάτι να πω για τον κύριο Κακλέα. Ίσως πω κάτι σε άλλη συνέντευξη. Δεν θέλω να πω κάτι στο πόδι, έχω εμπειρία».

 

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο καθένας ας κάνει όσο καλύτερα μπορεί αυτό που κάνει, να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Παίζει ρόλο και και αυτό στη δουλειά μας κι ο Μάρκος είναι άψογος στη συμπεριφορά του προς τους συνεργάτες του και στα οικονομικά του και σε όλα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου