Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Chart Show: Το γλέντι απογειώθηκε – Πρώτο trend στο twitter

Το Chart Show μας ταξίδεψε μουσικά από γωνιά σε γωνιά, σε όλη την Ελλάδα και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ενώ το twitter πήρε φωτιά.

Ένα ακόμα Σαββατόβραδο που το γλέντι απογειώθηκε σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, σημειώνοντας υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Το Chart Show και ο Alpha κέντρισαν και αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού σημειώνοντας στο σύνολο του κοινού το ποσοστό 14,4% και στο δυναμικό τηλεοπτικό κοινό 18-54 το ποσοστό 13,4%. Μάλιστα το σόου που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή, ένα ακόμα επιτυχημένο πρότζεκτ της Barking Well, φαίνεται πως κέρδισε το επιμέρους γυναικείο κοινό 45-54 που του χάρισε μέσο όρο 19,7%.

Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε τη λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα παραδοσιακά τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας! Μαζί της, όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος μοιραστήκαν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη μουσική του τόπου μας, και το ηχόχρωμα της πλούσιας ελληνικής παράδοσης.

Στη σκηνή του chart show το κέφι απογειώσαν οι: Κώστας Αγέρης , Χαρά Βέρρα, Ρία Ελληνίδου, Νίκος Ζωιδάκης, Γιάννης Καψάλης, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Μανώλης Κονταρός, Σοφία Παπάζογλου, Δημήτρης Τικτόπουλος, Γωγώ Τσάμπα, Duo Violins & Andromachi, Natasha Kay, ενώ στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε τον Γιώργο Ηλιόπουλο, τον Μαρίνο Κόνσολο, και τη Δανάη Λουκάκη.

Για ακόμα ένα Σάββατο το Chart Show ήταν πρώτο trend στο Twitter και έκλεψε τις εντυπώσεις, με τους χρήστες να αποθεώνουν τραγούδια που μας συνοδεύουν σε χαρές, γιορτές και έχουν τις ρίζες τους βαθιά στο χρόνο αλλά και την ιστορία της χώρας μας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00