Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η φάρσα στην Ελεονώρα Μελέτη πήρε απρόσμενη τροπή (Βίντεο)

Μελέτη

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και κάλεσαν την Ελεονώρα Μελέτη για μια «φιλική» φάρσα.

Καλεσμένη στο πλατό του «The 2night Show» βρέθηκε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, τη νύχτα της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η Ιταλίδα παρουσιάστρια μίλησε για την μακρόχρονη φιλία με την Ελεονώρα Μελέτη στην οποία και κλήθηκε να καλέσει απροειδοποίητα στον αέρα της εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι πήρε τηλέφωνο την παρουσιάστρια του Mega αλλά δεν είχε σήμα και την κάλεσε, από το δικό του κινητό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Παρακαλώ; Ναι; Αχ θέλω ένα μασάζ» αναφώνησε, απευθείας, η Ελεονώρα Μελέτη μόλις απάντησε την κλήση. «Παιδάκι μου, είμαστε στον αέρα! Τι θες μασάζ; Από ποιον θες μασάζ; Θα νομίζουν ότι το έχουμε στήσει, Ελεονώρα» αποκρίθηκε, με τη σειρά του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Καλέ, βρε Γρηγόρη, εσύ είσαι;» αναρωτήθηκε με αμηχανία η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού για να προσπαθήσει στη συνέχεια να δικαιολογήσει τη διάθεση για μασάζ.

«Μάλλον θα ήθελε να πει τον πόνο της απλά» συμπλήρωσε με χαμόγελο η Φλορίντα Πετρουτσέλι στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: