Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Κέιτ Μίντλετον ένιωσε να απειλείται από τη Μέγκαν Μαρκλ: Η “αγαπημένη” που έγινε “βαρετή”

Η “βαρετή” Κέιτ Μίντλετον και η “νέα αγαπημένη” Μέγκαν Μαρκλ που όχι μόνο δεν έφερε αέρα ανανέωσης αλλά έφυγε κακήν κακώς από τη βασιλική οικογένεια.

Η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ είναι οι δύο γυναίκες που έχουν στιγματίσει την βρετανική βασιλική οικογένεια. Όποτε εμφανίζονται δημοσίως, όλα τα φλας πέφτουν πάνω τους, με τις εμφανίσεις τους να αναλύονται σε κάθε λεπτομέρεια.

Στο βιβλίο που κυκλοφόρησε στις 26 Απριλίου με τίτλο “The Palace Papers”, η συγγραφέας Tina Brown έρχεται να επιβεβαιώσει μία θεωρία που για χρόνια επικρατούσε και ήθελε τις δύο νύφες του πρίγκιπα Κάρολου να έχουν μεγάλη κόντρα ανάμεσά τους.

Όταν η Μέγκαν έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας από την Κέιτ

Πριν τον ερχομό της Μέγκαν Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια, η Κέιτ Μίντλετον ήταν αυτή που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης και του κοινού. Όλες οι εμφανίσεις της αποθεώνονταν ενώ μόνο καλά λόγια είχαν όλοι να πουν για το πόσο γρήγορα υιοθέτησε το royal style και το προσάρμοσε στο προσωπικό της στιλ.

Όταν όμως έφτασε ο τυφώνας Μέγκαν Μαρκλ, όλα άλλαξαν, σύμφωνα με όσα αναφέρει το βιβλίο “The Palace Papers”.

Ξαφνικά, η Κέιτ από αγαπημένη έγινε βαρετή ενώ η Μέγκαν έγινε η νέα αγαπημένη που θα έφερνε αέρα ανανέωσης στην οικογένεια.

“Πείτε μου οποιαδήποτε γυναίκα που δε θα ένιωθε αποθαρρυμένη ανοίγοντας μία εφημερίδα και διαβάζοντας έναν τίτλο, όπως “H Κέιτ Μίντλετον από υπέροχη έχει γίνει βαρετή στο βασιλικό στυλ””, γράφει η Brown σε ένα κείμενο του βιβλίου.

Σε άλλο κομμάτι, η συγγραφέας τονίζει τη μεγάλη έμφαση που η Κέιτ Μίντλετον έχει δώσει στην γκαρνταρόμπα της, εξηγώντας τον λόγο που ένιωσε να απειλείται από την Μέγκαν Μαρκλ.

“Η Κέιτ είχε δουλέψει πολύ και σκληρά για το status της ως είδωλο του στυλ, παρά τις αναστολές που επιβλήθηκαν από το παλάτι. Είχε ανέβει παράλληλα με την απόρριψη της ελιτιστικής υψηλής ραπτικής και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος μίας δεκαετίας φορώντας καλόγουστα προσιτά ρούχα, υποτάσσοντας τις προσωπικές της απόψεις και σηματοδοτώντας την αλληλεγγύη στις εργαζόμενες γυναίκες”, γράφει.

Πλέον, η Κέιτ Μίντλετον όχι μόνο έχει ξεπεράσει αυτές τις φοβίες, αλλά αποτελεί το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, μαζί με τα τρία παιδιά της.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00