Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

The First Lady: Η Βαϊόλα Ντέιβις απαντά στις αρνητικές κριτικές για τον ρόλο της ως Μισέλ Ομπάμα: «Οι κριτικοί δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό»

Η ηθοποιός υποδύεται την πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής στη σειρά «The First Lady» και έχει δεχτεί πληθώρα αρνητικών σχολίων για την ερμηνεία της από κοινό και κριτικούς

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Βαϊόλα Ντέιβις πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του Showtime, «The First Lady», όπου υποδύεται την πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Μισέλ Ομπάμα.

Το ταλέντο της το έχει αποδείξει με τις εξαιρετικές ερμηνείες που έχει χαρίσει τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας Όσκαρ, Tony και Χρυσή Σφαίρα. Η Αμερικανίδα ηθοποιός όμως απογοήτευσε το κοινό, αυτή τη φορά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «πλημμύρισαν» με αρνητικά σχόλια για την ερμηνεία της στη συγκεκριμένη σειρά.

Όπως αναφέρουν οι χρήστες των social media, η Ντέιβις απέτυχε να ενσαρκώσει μια πολύ χαρακτηριστική έκφραση της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ. Τα «σφιγμένα χείλη» της Μισέλ δεν είχαν καμία… σχέση με τα «σφιγμένα χείλη» της Βαϊόλα.

viola-19

Σύμφωνα με τα σχόλια, η Μισέλ συνηθίζει όταν ποζάρει ή όταν μιλάει να σφίγγει τα χείλη της, όμως, η Ντέιβις το έκανε σε τόσο υπερβολικό βαθμό που το μόνο που κατάφερε ήταν να αποσυντονίσει τους θεατές.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ανέβασαν αποσπάσματα της σειράς και σχολίαζαν ότι ξέσπασαν σε γέλια όταν το είδαν, ενώ κάποιοι έγραφαν ότι μπερδεύτηκαν ή ότι θα το χρησιμοποιήσουν ως meme.

Χαρακτηριστική είναι η σκηνή που η «Μισέλ» μιλάει στον «Μπάρακ» και η ηθοποιός κάνει σε υπερβολικό βαθμό «duck face» με το στόμα της. Σε άλλη πάλι σκηνή τη δείχνει να ποζάρει για το επίσημο πορτρέτο του Λευκού Οίκου δίνοντας έμφαση στα χείλη της.

Κάποιοι άλλοι χρήστες σχολίασαν ότι η Ντέιβις υποδύθηκε με τρόπο προσβλητικό την Μισέλ Ομπάμα.

Αξιοσημείωτο είναι πως και οι επίσημες κριτικές δεν ήταν και οι καλύτερες. Η παραγωγή ελπίζει ότι τα επόμενα επεισόδια θα είναι καλύτερα σε ό,τι έχει να κάνει με την ερμηνεία της ηθοποιού.

Η 56χρονη ηθοποιός έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο BBC, απαντώντας σε όσους την κατηγόρησαν για την υπερβολική ερμηνεία της και τον τρόπο που έκανε το στόμα της, λέγοντας:

«Δεν θα είναι όλες ερμηνείες άξιες για βραβείο. Οι κριτικοί δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό. Και δεν το λέω για να φανώ κακιά. Πάντα νιώθουν ότι σου λένε κάτι που δεν ξέρεις. Με κάποιο τρόπο, ότι ζεις μια ζωή και είσαι περιτριγυρισμένη με ανθρώπους που σου λένε ψέματα και εκείνοι θα είναι “αυτοί που θα πλησιάσουν και θα σου πουν την αλήθεια”. Οπότε τους δίνει μια ευκαιρία να είναι σκληροί μαζί σου».

Η Ντέιβις πρόσθεσε στη συνέχεια πως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, πάντα στηρίζει τις επαγγελματικές της επιλογές. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νιώθω ότι είναι η δουλειά μου σαν ηγέτης να κάνω τολμηρές επιλογές. Είτε κερδίσω είτε αποτύχω είναι καθήκον μου να το κάνω αυτό».

obama-

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου