Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μάνος Μαγιάτης: Προσεχώς γαμπρός και μπαμπάς

«Η χαρά µου δεν περιγράφεται. Το πρώτο πράγµα που θέλεις ως γονιός είναι το παιδί να είναι πάντα γερό και καλότυχο»

Με µια τρυφερή ανάρτηση ο Μάνος Μαγιάτης αποκάλυψε ότι θα γίνει πρώτη φορά πατέρας, αφού η σύντροφός του περιµένει το πρώτο τους παιδί, ενώ µε ένα baby shower έµαθαν το φύλο του µωρού τους. Ο Μ. Μαγιάτης και η αγαπηµένη του, Χριστίνα, υποδέχτηκαν φίλους από τον καλλιτεχνικό χώρο, µεταξύ των οποίων και η κουµπάρα του, ∆έσποινα Καµπούρη, και µαζί ανακάλυψαν πως η εγκυµονούσα θα φέρει στον κόσµο ένα κοριτσάκι.

«Η χαρά µου δεν περιγράφεται. Το πρώτο πράγµα που θέλεις ως γονιός είναι το παιδί να είναι πάντα γερό και καλότυχο. Με τη Χριστίνα ξεκινάµε µια νέα ζωή και νιώθουµε ευγνωµοσύνη και ανυποµονησία για το κοινό µας µέλλον», δηλώνει στο «S» o παρουσιαστής και υπεύθυνος δηµοσίων σχέσεων.

Το ζευγάρι γνωρίζεται περίπου ενάµιση χρόνο και όλα ήρθαν γρήγορα και όµορφα στη ζωή τους. Όσο για το αν θα το πάρει το κορίτσι, λέει: «Θα παντρευτούµε µε πολιτικό γάµο, προκειµένου να επισηµοποιηθεί η σχέση µας και ως ζευγάρι, αλλά και ως γονείς δίπλα στο παιδί µας, και ο θρησκευτικός γάµος σκεφτόµαστε να γίνει µαζί µε τη βάφτιση».

Τον ευτυχισµένο πατέρα τον γνωρίζουµε πολλά χρόνια, αφού υπήρξε στενός συνεργάτης και φίλος µε την Ελένη Μενεγάκη στην εκποµπή της. Μέχρι πρότινος τον απολαµβάναµε στην εκποµπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» του Open και πέρυσι στην εκποµπή «Love it» µε την Ιωάννα Μαλέσκου.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 22 Απριλίου 2022

Πηγή: Parapolitika.gr 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου