Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Στην αρχή ήμουν πολύ αγχωμένος. Δεν μπορούσα με τίποτα να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση» (Βίντεο)

Ο ηθοποιός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης που πρωταγωνιστεί στην σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τη ζωή του αλλά και για την επιτυχία που σημειώνει ο ιδιαίτερος ρόλος που υποδύεται στη σειρά.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι μόλις 25 ετών και είναι ήδη ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό του, μέσα από τον ψυχικά διαταραγμένο χαρακτήρα του, στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

«Είναι ένας ιδιαίτερος ρόλος και μία πρόκληση για εμένα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω αυτόν τον ρόλο» δηλώνει.

Όπως λέει το καθημερινό σίριαλ είναι ένα μεγάλο σχολείο και στην αρχή είχε μεγάλο άγχος καθώς αποτελεί ο πρώτος μεγάλος του τηλεοπτικός ρόλος.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης υποδύεται στη σειρά τον γιό της Λυδίας Κονιόρδου και αποκαλύπτει πως και αυτό τον είχε αγχώσει αλλά κράτησε μέχρι που γνώρισε την ηθοποιό.

«Είναι η Λυδία Κονιόρδου που κουβαλά μία τεράστια ιστορία στην πορεία της, αλλά όταν τη γνωρίσεις είναι τόσο φιλική, τόσο οικεία, καλή και επικοινωνιακή, που αυτό το πράγμα (άγχος) φεύγει. Εγώ από την πρώτη μέρα ένιωσα ασφάλεια μαζί της» λέει χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση, ποιο άτομο κάλεσε πρώτο για να ρωτήσει πως του φάνηκε στη σειρά, απάντησε πως ήταν ο πατέρας του, προσθέτοντας πως πάντοτε στις σημαντικές αποφάσεις της ζωής του στρέφεται προς την οικογένειά του.

Αποκάλυψε πως το άγχος σύγκρισης με τον πατέρα του και σκηνοθέτη, Γιάννη Σκουρλέτη, υπήρχε μόνο στο πρώτο έτος της σχολής. Μετά όπως αναφέρει κατάλαβε πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να νιώθει έτσι. Μάλιστα, μια μελλοντική συνεργασία πατέρα και γιου είναι κάτι που επιθυμούν και οι δυο τους.

Αναφορικά με την εξέλιξη της σειράς, δήλωσε πως θα συμβούν κρίσιμα γεγονότα και ο Αλέξης θα βιώσει ξανά ορισμένα «χτυπήματα» τα οποία ενδέχεται να τον οδηγήσουν να βλάψει και τον εαυτό του, ίσως ανεπανόρθωτα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00