Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

«Μέχρι κεραίας» της Ντέπυς Γκολεμά

Θετική στον κορωνοϊό η υπουργός Παιδείας. Και διαβάζοντας το από κάτω πέφτει το μάτι μου σε αρκετά σχόλια του τύπου , « να ψοφήσεις» και αλλά τέτοια. Κατά τα αλλα, στο σπίτι όλοι καλά; Ποσο γαϊδούρια μπορούμε να γίνουμε όμως….

 

Κρούσμα στο J2US αναβάλλει το live αυτής της εβδομάδας. Ζηλεύουν Νίκο την επιτυχία σου και την ομορφιά σου! Και αυτό που δε Κολώνεις σε τίποτα. Να κανεις τηλεόραση δηλαδή….

 

Κολωνει το Κοκλωνη; Έχει και τόσες παραγωγές στο mega και θα τις αυξήσει όπου ναναι; Γιατί τα γράφω τότε; Γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος και έχει και πανσέληνο και blue moon. Λίγα του είπα….

 

Προσέξτε τώρα τη Ζωζώ εκεί πέρα γιατί σας έφαγα λάχανο ….

 

Ετοιμαστείτε για 4ψηφια νούμερα ημερήσιων κρουσμάτων. Ήδη το πρώτο το ακούσαμε. Σαν χρονολογία. Λέω δε μπορεί κάτι θα έγινε αυτό το χρόνο. Όχι ήταν τα χθεσινά κρούσματα. Αν ακούσετε 1453 ξέρετε φαντάζομαι τι θα υποθέτετε…..

 

Τι είναι οι Ενεργοί μπαμπάδες ; Ο Αντωνης Κανάκης ξέρει. Κυκλοφορεί ένα σποτ το οποίο παρουσιάζει όπου οι χωρισμένοι μπαμπάδες ζητούν να έχουν και αυτοί την επιμέλεια των παιδιών τους. Ένα πολύ σοβαρό θέμα….

 

Σαββατόβραδο όλοι σπίτι. Δεν καταλαβαίνω και που να τρέχετε δηλαδή! Άσε που έχουμε απαγόρευση κυκλοφορίας. Εγώ θα την κάνω από τις 9 . Η Ελευθερία Αρβανιτακη θαρθει σπίτι. Με το mega. Παιδιά να προλάβω να στρώσω….

 

Και το άλλο σας το ειπα; Σάββατο 12.15 η γλυκεια μου Ελευθερία, θα είναι στα parapolitika 90,1 , για να συζητήσουμε ένα φλέγον θέμα: « με το ίδιο Μακο και με μάτι κακό, φύγαν μέρες»;;;

 

Την Ελευθερία όπως και τις άλλες φωνάρες της γενιάς μας , δημοσιογραφικά τις παρακολουθούσαμε από τα πρώτα βήματα. θυμάμαι την παρέα, γνωστών και αγνώστων που εκεί στα μέσα του 80 τρέχαμε να ακούσουμε την Ελευθερία κάπου στα Πατήσια. Άνω κάτω τα έκανε με τη φωνή της….

 

Κάθε Δευτέρα, η Δώρα Αναγνωστοπούλου δίνει βήμα σε συνανθρώπους μας που έχουν να μας διηγηθούν κάτι. Αυτό το «κάτι» μας αφορά. Μας προβληματίζει, μας αφυπνίζει. Μας θυμίζει, πολλές φορές, τα δικά βιώματα. Στο πρώτο επεισόδιο θα μας Πάει στη στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσουμε την «ασθενή μηδέν» της πανδημίας του κορωνοϊού. Κάποιος λόγος θα υπάρχει….

 

Σλόγκαν έγινε η φράση της κυρίας Αρβελερ « αριστερή γεννήθηκα και αριστερή θε να πεθάνω». Ως και ο Χατζηνικολάου άσπρισε μέσα σε ένα βράδυ….

 

Είναι όμως σπουδαία κυρία. Με το μικρό σπίτι της στο Βυρωνα σε μια όντως αριστερή γειτονιά που η εσυ θα μπεις μέσα η τα βιβλία θα βγουν έξω. Της οφείλουμε πολλα. Και βεβαίως το δικαίωμα να αυτοσαρκάζεται στην ηλικία της…

 

Μου αρέσει πολύ η « τούρτα της Μαμάς» παρότι κομμάτι δε δοκίμασα. Απολαυστικοί όλοι με την Καίτη Κωνσταντίνου και τη Ζουμπούλια να σέρνουν το χορό. Στην ΕΡΤ.

 

Θα το βρουν το δρόμο τους οι roomies. Οι νέες παραγωγές θέλουν στήριξη και καλές συνεντεύξεις από όσες τις παρουσιάζουν. Ε πόσο πιο αναλυτική να γίνω μωρέ Δανάη;

 

Άχαρο πράγμα να βλέπεις champions χωρίς φιλάθλους. Δε βαριέσαι. Όλα θα μας τα μάθει ο κορονοιος. Χαζεύοντας το χθεσινό παιχνίδι θυμήθηκα κάτι περασμένα μεγαλεία του Θρύλου στο Καραϊσκάκη. Εκείνη τη βολίδα του Γιαννακόπουλου αίφνης στη Πόρτο, τη θυμάστε;

 

Στη φετινή επέτειο του «ΟΧΙ» του ’40, οι Έλληνες όπου γης, ξενιτεμένοι από χρόνια ή και πρόσφατα, ανταμώνουν, μέσα από την ΕΡΤ, και μέσα από τη σύγχρονη τεχνολογία. Δείτε στο ΕΡΤworld αφιερώματα από τη σημερινή ιστορική μέρα….

 

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega πάει Λευκό οίκο. Απευθείας από την Ουάσιγκτον οι στιγμές των αμερικανικών εκλογών την ώρα που κλείνουν οι κάλπες. 3 και 4 Νοεμβρίου. Πήρα κάτι αναδρομικά και πόνταρα Μπαιντεν. Το νου σας

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου