Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

McDonald’s: Καμπάνια για τα 30 χρόνια στην Ελλάδα

Καμπάνια για τα 30 χρόνια παρουσίας της McDonald’s στην Ελλάδα δημιούργησε η DDB Athens, η οποία περιλαμβάνει τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά, καθώς και digital καμπάνια, ραδιοφωνικό σποτ και αναφορές, υπαίθρια διαφημιστική εκστρατεία και υλικά επικοινωνίας εντός των εστιατορίων.

Για την καμπάνια, η McDonald’s συνεργάστηκε με έναν από τους πιο επιτυχημένους συνθέτες σε Ελλάδα και Κύπρο, τον Φοίβο, ο οποίος έγραψε ένα τραγούδι ειδικά για την επέτειο των 30 χρόνων της McDonald’s, που ερμηνεύει ο Σάκης Ρουβάς. Η καμπάνια «έτρεξε» αρχικά στα social media με teaser posts και stories σχετικά με τα νέα burgers αλλά και στιγμές από τα παρασκήνια του τηλεοπτικού σποτ.

Στις 11 Οκτωβρίου, έγινε η επίσημη έναρξη της καμπάνιας, αποκαλύπτοντας το τραγούδι και τα Anniversary Burgers μέσω του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σποτ και αναφορών, social media (video /posts and stories) τόσο στην επίσημη σελίδα και τους λογαριασμούς της McDonald’s και του Σάκη Ρουβά, όσο και στην υπαίθρια καμπάνια και εντός των εστιατορίων.

πηγή:advertising,gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου