Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Νέα καμπάνια για την Κατσέλης

Στον αέρα βρίσκεται από την Παρασκευή 17/9 η νέα καμπάνια της McVictor&Hamilton για το νέο Ψωμί Κατσέλης Διπλοζυμωτό, ένα καινοτόμο προϊόν που έρχεται να αλλάξει τις καθημερινές μας συνήθειες. Κι αυτό γιατί το νέο Κατσέλης Διπλοζυμωτό μπορεί και κρατάει τη γεύση και την υφή του για περισσότερες μέρες, έτσι έχουμε ψωμί για όλη την εβδομάδα.

Καταλληλότερες για να επικοινωνήσουν αυτό το μήνυμα, ήταν φυσικά οι ίδιες οι ημέρες της εβδομάδας! Σε ένα ευρηματικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστούν εφτά γυναίκες που ενσαρκώνουν τις ημέρες, βλέπουμε το Κατσέλης Διπλοζυμωτό να καταναλώνεται κάθε μέρα και να μένει το ίδιο νόστιμο και αφράτο όλες τις μέρες.

Η καμπάνια είναι το αποκορύφωμα της δημιουργίας του Κατσέλης Διπλοζυμωτό, το οποίο ανέπτυξε από την αρχή η McVictor & Hamilton, αναλαμβάνοντας το branding αλλά και την επικοινωνία του, στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Κατσέλης, για τρίτη χρονιά. Για την παραγωγή της ταινίας η McV&H συνεργάστηκε με τη STEFI και τον σκηνοθέτη Αργύρη Παπαδημητρόπουλο.

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00