Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Nέα καμπάνια για την Praktiker Hellas

Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, υπόσχεται να δώσει λύση σε κάθε επιθυμία για ανανέωση ή αλλαγή και το εκφράζει μέσα από τη νέα καμπάνια της, με κεντρικό μήνυμα «Νέα συλλογή Praktiker Σπίτι 2021 – Αλλαγή που πιάνει τόπο!».

Σε περιόδους γεμάτες ιδιαιτερότητες, όπως η τρέχουσα, νιώθουμε συνήθως την ανάγκη να κάνουμε μια αλλαγή. Μικρή, μεγάλη ή της στιγμής, μια αλλαγή έχει τη μαγική ιδιότητα να μας φτιάχνει τη διάθεση και να μας κάνει να αισθανόμαστε πιο όμορφα, βλέποντας το αύριο με περισσότερο κέφι και αισιοδοξία! Αυτό ακριβώς έρχεται να αναδείξει, με εύθυμο τρόπο, με τη διασκεδαστική της καμπάνια η Praktiker.

Παρουσιάζοντας τις αυθόρμητες αλλαγές που επιχειρούν να κάνουν τρεις άνθρωποι, σε προσωπικό επίπεδο… η Praktiker αγκαλιάζει όλες τις αλλαγές και μας παροτρύνει να επικεντρωθούμε σε εκείνες που αφορούν στο σπίτι μας! Όλον αυτόν τον καιρό, άλλωστε, όλοι συνειδητοποιήσαμε πόσο σημαντικό είναι το σπίτι μας, αφού αποτελεί τον πυρήνα της καθημερινότητάς μας, το μέρος που μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια αλλά και που μας δίνει έμπνευση και ενέργεια για τις μικρές και μεγάλες περιπέτειες της ζωής μας!

Για να πετύχουμε ουσιαστικές αλλαγές που… πιάνουν τόπο, μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή προϊόντων για το σπίτι, για κάθε χώρο (τόπο), όπως έπιπλα, διακοσμητικά, χαλιά, φωτιστικά, συσκευές και οτιδήποτε χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε το σπίτι μας και να το ανανεώσουμε σε έναν νέο χώρο, πιο όμορφο, πιο μοντέρνο, πιο λειτουργικό!

Τη νέα καμπάνια της Praktiker επιμελήθηκε η Solid Havas, ενώ την παραγωγή της ταινίας υπογράφει η Magikon.

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου