Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Mad Life Is A Beach: Φέτος το καλοκαίρι!

Φέτος το καλοκαίρι το Mad σε ταξιδεύει στις πιο μαγικές παραλίες μέσα από κορυφαίες μουσικές επιτυχίες και καλοκαιρινά αφιερώματα και σου αποδεικνύει ότι…Life Is A Beach!

Ξέμεινες στην Αθήνα και δεν βλέπεις την ώρα να περάσει ο Αύγουστος; Mη σκας γιατί το Mad είναι εδώ να σου κρατήσει την καλύτερη καλοκαιρινή παρέα! Απλά κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου, συντονίσου στο αγαπημένο σου μουσικό κανάλι και αφέσου στις μουσικές μας – και όχι μόνο – που θα σε ταξιδέψουν, νοερά και μουσικά, σε αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς!

Το καλοκαιρινό Mad διαμορφώνει το πρόγραμμά του με:

Τη νέα καθημερινή καλοκαιρινή εκπομπή “Life is a Beach” στο Mad TV. Συντονίσου για να απολαύσεις ξεκαρδιστικές καλοκαιρινές έρευνες, να ανακαλύψεις προτάσεις για τις πιο hot δραστηριότητες στην πόλη και να πάρεις απαντήσεις για τα πιο διαχρονικά καλοκαιρινά διλήμματα! Καθημερινά στις 16:00 από τις 02/08 μέχρι τις 27/08 με ένα διαφορετικό ζευγάρι παρουσιαστών κάθε εβδομάδα!

Μad Life is a Beach Fillers: Oι παρουσιαστές του Mad αναλαμβάνουν χρέη ξεναγού και σε ταξιδεύουν στις πιο παράξενες και εντυπωσιακές παραλίες του κόσμου!

Στο Mad.gr και στα Social Media του Mad θα ανακαλύψεις καλοκαιρινά tips, συναρπαστικές έρευνες, hot summer trends και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Τέλος, μη χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις στο YouTube και Spotify του Mad την ειδικά διαμορφωμένη playlist “Μad Life is a Beach” με κορυφαίες καλοκαιρινές επιτυχίες.

#MadTVGreece #MadLifeIsABeach #PackYourSummer

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου