Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Nέα καμπάνια για την αθλητική χορηγία ΗΡΩΝ

3 πρωταθλητές «από το σκοτάδι στο φως»
Τρεις νέοι και πολλά υποσχόμενοι αθλητές ξεκινούν την πορεία τους προς το φως: ο Εμμανουήλ Καραλής, πρωταθλητής στο άλμα επι κοντώ, η Ραφαέλα Σπανουδάκη, πρωταθλήτρια στίβου και η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Παραολυμπιονίκης κολύμβησης.

Τι όμως χρειάστηκε για να φτάσουν μέχρι εδώ; Τι δυσκολίες συνάντησαν; Ποιοι ήταν οι προσωπικοί αγώνες που έπρεπε να δώσουν, εκτός αθλητισμού;

Στη νέα καμπάνια της, η ADMINE ρίχνει φως στα προσωπικά σκοτάδια των αθλητών και στα εμπόδια που ξεπέρασαν και ακόμα ξεπερνούν για να φτάσουν ψηλά. Για αυτό και η ταινία που προβάλλεται στα digital μέσα, είναι ένα παιχνίδι φωτός και σκοταδιού. Αν και ξεκινάει από το σκοτάδι, φωτίζεται από ένα αισιόδοξο μήνυμα. Γιατί «όσο βαθύ κι αν είναι το σκοτάδι γύρω τους, το φως μέσα τους είναι πιο δυνατό».

Η ταινία πλαισιώνεται με επικοινωνία στα social media, μέσα από την οποία έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τους αθλητές, και τις προσωπικές τους ιστορίες και δυσκολίες. Ο ΗΡΩΝ βρίσκεται στο πλευρό τους, για να τους στηρίξει αλλά και να τους αναδείξει ώστε να γίνουν έμπνευση για τους γύρω τους.

Για τη δημιουργία της ταινίας και τη φωτογράφιση, η ADMINE συνεργάστηκε με τη Math studio.

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου