Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Ξεκίνησε το πρόγραμμα «The Green City»

Με κεντρικό μήνυμα «Ανακυκλώνω – Συμμετέχω – Κερδίζω» ξεκίνησε η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «THEGREENCITY» από την εταιρεία CITIPOST, που επιλέχθηκε ως συνεργάτης του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Αττικής (ΕΔΣΝΑ), για την υλοποίηση του τα επόμενα τρία χρόνια.

Το πρόγραμμα αποτελεί πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής και θα υλοποιηθεί και στους 66 Δήμους της Αττικής, μέσω της αξιοποίησης 60 κινητών «πράσινων σημείων».

Στόχος είναι η προώθηση του θεσμού της ανακύκλωσης και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα και αποσκοπεί σε μια ουσιαστική αύξηση των οικιακών απορριμμάτων που προωθούνται προς ανακύκλωση, μέσω ενός πανευρωπαϊκά πρωτότυπου προγράμματος επιβράβευσης των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Recipe ανέλαβε για λογαριασμό της CITIPOST το σύνολο της ψηφιακής προώθησης και επικοινωνίας του Προγράμματος, σε επίπεδο ανάπτυξης και διαχείρισης των social media λογαριασμών του και του περιεχομένου τους, καθώς και την οργάνωση και υλοποίηση διαφημιστικών ενεργειών.

Στόχο της συνεργασίας αποτελεί η ενημέρωση και η παρακίνηση ενεργούς συμμετοχής των πολιτών στο «THEGREENCITY», το οποίο αφορά σε 8 κατηγορίες διαχωρισμένων υλικών, μη υλικών συσκευασίας.

 

πηγή: advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου