Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

bwin goes green: Εθελοντική περιβαλλοντική δράση της ομάδας της bwin

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), η αεικίνητη εθελοντική ομάδα της bwin στήριξε τη Πανελλαδική «πράσινη» κινητοποίηση της ομάδας “Save Your Hood” και από κοινού καθάρισαν το πευκοδάσος του Σχινιά στην Αττική.

Η κλιματική αλλαγή είναι ήδη εδώ, επηρεάζοντας τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Η ομάδα της bwin, πάντα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα, αποφάσισε να βάλει το λιθαράκι της και πάλι, καθαρίζοντας το πευκοδάσος του Σχινιά. Γεμάτοι όρεξη και μεράκι, οι εθελοντές βρέθηκαν στον Μαραθώνα και έδειξαν στην πράξη ότι κάθε πρωτοβουλία για το περιβάλλον, μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα όλων μας. Ο καθαρισμός κάλυψε όλο το τμήμα που βρίσκεται στα όρια του Εθνικού Πάρκου Σχινιά – Μαραθώνα και οι ομάδες συγκέντρωσαν μεγάλο όγκο απορριμμάτων, κατά κύριο λόγο πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια, αποτσίγαρα, χαρτιά, σακούλες αλλά και αλουμινένιες συσκευασίες αναψυκτικών, καλαμάκια, κ.α. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν πάνω από 1.600 λίτρα απορριμμάτων καλύπτοντας μία έκταση περίπου 600τ.μ.!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Group της Entain plc, στο οποίο ανήκει το διεθνές brand της bwin, έχει λάβει δεκάδες πρωτοβουλίες για την ουσιαστική προστασία του περιβάλλοντος, στο πλαίσιο και του σχετικού προγράμματος #MakeTodayMatter. Μία από τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες είναι η μείωση κατά 15% των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου μέσα σε δύο χρόνια (2018-2020). Στόχος του ομίλου είναι το 2035 να έχει μηδενικούς ρύπους, 15 χρόνια νωρίτερα από τον στόχο του 2050, που συμφωνήθηκε από τις κυβερνήσεις βάσει της συμφωνίας των Παρισιού.

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, η παραπάνω «πράσινη» πρωτοβουλία της bwin, εντάσσεται στους Στόχους 15: Ζωή στη Στεριά και 17: Συνεργασία για τους Στόχους.

πηγή: advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου